Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti vonzódtok olyan...

Fiúk! Ti vonzódtok olyan lányokhoz akik szépek de szegények, és mivel szegények nem is oltozkodnek olyan szépen, divatosan? Járnátok ilyen lánnyal? Nem szégyellnétek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 11:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ami minden boltban ottvan + olcsó = tömegcucc.

Kérdésre válaszolva: (bár nem fiú vagyok)

Szerintem nem a ruhától függ hogy valaki szeret-e téged , hanem a személyiségedtől ;)

2012. dec. 12. 16:25
 12/24 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a válaszokat :)
2012. dec. 13. 07:46
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem,az,h nem öltözködsz a legutolsó divat szerint,teljes mértékben a te ízlésednek megfelelően mert nem teheted meg,nem hinném,h kizáró ok lenne....

Viszont az emberek átlagban nem tehetik meg maguknak,h teljes mértékben úgy öltözködjenek ahogy akarnak.Arról meg már te tehetsz ha "csúnyán öltözködsz".Rengeteg márkás,jó minőségű turkáló van,ahol vannak divatos és egyedibb darabok,amik olcsóbak.Legyél kreatív, ha van ízlésed nehogy már ezen múljon, és onnan vásárolj.Nekem is rengeteg ruhám turis,mégis egész jól öltözködöm....nem mondom,h megfelel az elvárásaimnak,mert nem...én is tudnék sokkal jobban öltözködni ha lenne miből...Kombinálj össze egyszerű darabokat.A divat változik,a stílus örök.

2012. dec. 16. 12:13
 14/24 anonim ***** válasza:
A kerdest nem ertem, kicsit erdekes, na mindegy. Ha nekem tetszene egy lany akiben latok valami pluszt, nekem az lenne az elso gondolatom, hogy "kipofoznam". (ertsd ugy mint a Micsoda Noben) ezt mindig is ki akartam probalni :D
2012. dec. 18. 13:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a turikat. Szuper cuccokat lehet kifogni, márkásakat is. Én pl már újat is találtam. Egyébként a kérdésre válaszolva ha valakinek tetszel és téged akar akkor nem lesz neki akadály az öltözködésed.
2012. dec. 18. 15:23
 16/24 anonim válasza:
100%

Ezt Mutherom mondta:

Az embert nem a ruhájáról kell megismerni, hanem , hogy hogy viseli azt. Hisz egy szakadt koldus ruhát is lehet méltósággal viselni, de egy királyi ruhát is lehet undorral viselni. Amúgy én is felvállalnék bárhol egy olyan lányt, aki nem a 15000ft-s pulóvert viseli. Hidd el a jövőbeli baràtodat nem ez fogja érdedekelni. Remélem tudtam segíteni. :-)

2012. dec. 18. 20:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Igen..koszonom nektek :)
2012. dec. 19. 10:51
 18/24 Doruss ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, de ha nem haragszol, én is elmondom a véleményem.

Szerintem valakinek az öltözködése akkor gáz, ha mondjuk ócska és mocskos cuccokban jár, mert az igénytelen. De aki szegény, az is lehet igényes, és lényeg, hogy olyan cuccokat hordj, amik tetszenek, vagy amit megengedhetsz magadnak, hogy legyen egy egyéniséged. A divat az már tökmindegy :)

2012. dec. 26. 18:21
 19/24 Doruss ***** válasza:
100%
Aki a külsőségek miatt szégyelli a barátját vagy barátnőjét, arra kár vesztegetni az időt.
2012. dec. 26. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy, hogy gazdag, vagy, hogy szegény, az a lényeg, hogy legyen igényes (nem piszkos köröm, nem zsíros haj, stb).

Egyáltalán nem érdekel, hogy milyen anyagi helyzete van a lánynak, azért vagyok jómódú, hogy kiegészíthessem a lányt, ha szegény. Vennék neki olyan ruhákat, amiben jól érzi magát. Nem kell gazdagnak lenni, hogy szépen öltözködhess, turiból is nagyon jól lehet öltözködni, nekem is egy csomó ruhám van onnan, mert csak ott találom meg azokat.

Ha meg azt mondod, hogy így is szép vagy, akkor biztos szép lehetsz, mert aki cicomák nélkül is szép, az az igazán szép!

Tanulj, tanulj, hogy kijöjj ebből a sorsból!

Steve Jobs árva volt, nem volt semmije, még is történelmet írt és a világ egyik leggazdagabb emberévé vált!

2012. dec. 28. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!