Szülők, ti nem szégyellnétek az iskola/tanárok előtt, ha a 15-18 éves lányotok terhesen járna iskolába?
". Aki nemi életet él, annak még a leggondosabb védekezés mellett is becsúszhat a baba"
Igen, ezt általában azok hangoztatják, akik lyukas gumi után nem mennek el sürgősségiért, meg mensi alatt szexelnek gumi nélkül, mert olyankor "úgyse lehet" (de igen), meg megszakítással védekezek, mert az milyen hatásos, meg akik "rendesen szedik a tablettát" csak mellé néha elfelejtik meg még antibiotikumot is szednek...
Nem tudom, itt a nagy átlag hány olyat ismer, aki "véletlen" esett teherbe normális védekezés mellett, én ilyenről a környezetemben sosem hallottam - és a többség tudja is, hogy rohadt ritka, általában inkább az a helyzet, hogy NEM védekeznek megfelelően.
Igen, én szégyellném a lányomat, mert az azt is mutatná, hogy egy felelőtlen, gondolkozásképtelen utódot neveltem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!