Nem vagyok benne biztos hogy ez a kérdés ide tartozik, de itt általában normális válaszolók vannak, meg többnyire ebbe a kategóriába járok. Az lenne a "gondom" hogy holnap semmi kedvem suliba menni. Kb. 2 hétig elég rosszul aludtam éjszaka, ami a nappalokra is kihatott, kb. 3 napja alszom megint normálisan, de már úgy érzem nem bírom tovább. Szombaton és vasárnap már szó szerint beteg voltam a kimerültségtől, hétfőre elmúlt, de ma délelőtt megint nem voltam jól, ráadásul délután elég csúnyán bevertem a fejemet. Szerencsére azonnal hideg vizes rongyot tettem rá úgyhogy a fejfájás nem olyan vészes, de nagyon hányingerem van és kicsit szédülök is. Csak azt nem tudom hogy meg merjem-e kérdezni anyát hogy holnap itthon maradhatnék-e és akkor elmennék az orvoshoz. Szerintetek?
Igen! Mondd el anyukádnak az alvászavart, és azt is, hogy beverted a fejedet! Elestél, elszédültél, úgy történt a baleset? Lehet agyrázkódásod van! Legyél őszinte anyukádhoz és menj el orvoshoz!
2012. nov. 28. 22:18
2/4 anonim válasza:
Én is voltam hasonló szituban. 3 hónapig nem bírtam aludni, talán ilyen 2-3 órákat, ha összejött annyi vagy én nem is tudom, ráadás az a sok buszozás, meg forgalomban gyaloglás... Majdnem elütött a busz, mert már a zebrán is csukott szemmel mentem! Én megmondtam szüleimnek és az osztályfőnökömnek, h ha holnap reggel nem ébredek nagyjából kialvottan nem megyek suliba, nagyon ki voltam. És rengeteget fogytam is, étvágyam sem volt. Be is tartottam volna, de szerencsére hirtelen helyreállt a dolog, hamar elaludtam aznap éjjel, végig is aludtam az éjszakát így nem kellett kihagynom. Totál lestrapált voltam akkor már, megfogadtam, h az egész napot végigalszom, ha éjjel nem bírok pihenni.
Én elmennék a helyedbe dokihoz is, h kivizsgáljon. Nálam lelki oka volt.
24/N
2012. nov. 28. 22:22
3/4 A kérdező kommentje:
Nem estem el meg semmi ilyesmi, hanem a wc-ben van egy kis mosdókagyló és annak a szélébe vertem be amikor lehajoltam hogy felvegyem a zsebemből kiesett zsepit. Sajnos elég szűk a hely és ezért vertem be a fejem. Anyukám tudja hogy alvászavaraim szoktak lenni, de ezt a legutóbbit még nem mondtam el neki, majd holnap reggel elmondom neki ezeket, mert most már biztos alszik. Egyébként sejtettem hogy agyrázkódásom lehet, mert voltam már hasonló helyzetben, csak akkor nem bevertem a fejemet, hanem foci labdával találtak telibe, és akkor is ezek voltak a tünetek. Köszi a válaszokat. :)
2012. nov. 28. 22:35
4/4 anonim válasza:
Kérdezd meg nyugodtan anyukádat és menj el orvoshoz. Valami gond van ha ennyire nem tudsz aludni. Érdemes alaposan kivizsgálni az okát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!