Szégyellnétek testvéreteket ha csak egy szobalány lenne?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 18:13
1/13 anonim válasza:
Nem. A munka nem szégyen, minden munkát el kell végeznie valakinek.
2/13 anonim válasza:
Dehogyis!!!! lehet, hogy szívem szerint jobbat akarnék neki, bár szerintem a munka sosem alantas, legyen az bármi. De ez a szégyen érzésétől nagyon távol van!!! Elég szomorú, ha van aki ilyet érezne emiatt!
3/13 anonim válasza:
miért szégyellném? ha ezt még külföldön is teszi akkor spec többet keresne mint én...
4/13 anonim válasza:
Semmilyen munka nem szégyen, leszámítva a politikusokét. Na jó, marketingmenedzser és banki hiteltanácsadó még véleményes.:)
5/13 anonim válasza:
ha fiú és szobalány lenne... akkor igen :D amúgy meg nem. egyrészt mert nem az én dolgom hogy mit dolgozik, másrészt a testvérem és olyannak kell elfogadnom amilyen. szerintem ne rágódj rajta :)
6/13 anonim válasza:
Azt szégyellném, ha egy kitartott semmirekellő ember lenne. Ha dolgozik, akkor bármi lehet.
7/13 anonim válasza:
Mert téged szégyellnek?Akkor elég bunkók!Ők mit "dolgoznak"vagy miből élnek?
8/13 anonim válasza:
Azt szégyellném ha nem dolgozna és nem is tanulna.
Az ingyenélők szégyellésre méltók.
Aki dolgozik az nem, legyen az kukás vagy akármi.
Ok mondjuk a lehúzós ügynököket még nem nagyon kedvelem...
9/13 anonim válasza:
Anyukám és a nővérem is takarítónőként dolgoztak régebben. És egyáltalán nem szégyelltem érte őket.
Én is jártam napszámba kapálni és almát szedni, pedig irodavezetőként végeztem, de egyáltalán nem szégyelltem érte magam.
Dolgozni kell, bármit, ami becsületes, ha nem akar az ember éhen halni.
10/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Manapság nagy a munkanélküliség a diplomások sem tudnak elhelyezkedni szinte. Vannak munkák amik szinte mindig kellenek, ott van a takarítás, a kertészkedés, a hulladékgyűjtés, és még sorolhatnám. Egyáltalán nem szégyen ez, sőt ha jól is áll hozzá az illető akkor szebb jövője is lehet ezzel kapcsolatba, kitudja mikor hova fog bekerülni milyen munkahelyre és mennyit fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!