Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen ruhában menjek próbamun...

Milyen ruhában menjek próbamunkára Ausztriába szobalányként? SOS!

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek egy steiermarki szállodába próbamunkára szobalányként. Milyen ruhát vigyek? Fehér hosszú nadrág, fehér felső? Mert hallottam fekete nadrágosat is. És a cipő? Zárt tornacipőszerűség fehérben, vagy fehér papucs inkább? Köszönöm mindenkinek, aki ír! :)

2012. máj. 14. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Fehér nadrág, és fehér tunika,elől zárt cipővel.
2012. máj. 14. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Sötét SZOKNYÁBAN és fehér blúzban menj (lehet még valamilyen blézer hozzá), harisnya és zárt cipő!

(NEM PAPUCS és NEM EDZŐCIPŐ!)

Vigyél magaddal munkaruhát, amibe átöltözöl a próbamunkára (térdig érő SZOKNYA, fehér blúz vagy fehér felsőrész, kényelmes lapossarkú zárt cipő)...

Senki nem abban a ruhában megy munkába, amiben dolgozni fog órákig!...

Lehetőleg ne legyenek hosszú vörösre festett műkörmeid és a sminked is szolid, visszafogott legyen...

2012. máj. 14. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
8%
ilyenben: [link]
2012. máj. 14. 12:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek a válaszokat, én is hasonlóképpen gondolkoztam! :) Kívánjatok szerencsét! :)
2012. máj. 15. 07:12
 5/6 anonim válasza:
Sikerült?
2013. jan. 16. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én világosbarna szabadidönadrágot hordok meg fehér biopapucsot meg fehér pulo most télen pulovert meg van mindenkinek egy csikos köpenye. A nadrágot szinte senki se hordja mert nagyon hülyén néz ki benne az ember egy bö vacak.
2013. dec. 9. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!