Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A 2. és 3. lábujjam félig...

A 2. és 3. lábujjam félig össze van nőve. Ti szégyellnétek/takargatnátok, vagy felvennétek olyan cipőket amikben látszik? 15/L

Figyelt kérdés
[link] ennél picit jobban össze van nőve a lábujjam mint a képen. Eddig nem zavart, de mostanában kezd...Ti felvennétek így is kivágott a cipőket, pl szandálokat, amikben teljesen kintvannak a lábujjaitok?? 15/L
2011. jún. 21. 12:54
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
az egyik lábamon az ujjak feléig van kb, a másikon a háromnegyedéig..
2011. jún. 21. 12:55
 2/21 anonim ***** válasza:
Felvennék. Nem is biztos,hogy észreveszik, lehet csak úgy áll,legtöbb cipöben am sincsenek szétterpeszkedve a lábujjaid,hanem kicsit szorosabbak. Max ne lakkozd ki,hogy ne vonzza oda a figyelmet. De legyenek szép ápold lábkörmeid azért,és nyugodtan! Ez nem a világ vége:)
2011. jún. 21. 13:00
 3/21 anonim ***** válasza:
nekem is igy van összenőve, de nem ennyire mint a képen. engem nem zavar... szerintem nem feltünő senki se fogja a lábujjaidat bámulni :D 15/L
2011. jún. 21. 13:03
 4/21 anonim ***** válasza:

na akkor én mondok neked jobbat! 9 éves voltam, amikor a bátyám ráejtett egy több mint 15 kilós terméskövet a bal lábfejemre játék közben. az lett az eredménye, hogy az ütéstől teljesen megsérült a körömágyam. A szép formája helyett félcső alakban nő, ás vastag, hiszen az eredeti ,,terület" ost összetömörödött kb. 1 centire :S Jártam már plasztikai sebésznél is, aki levette a körmöt, azzal, hogy szépen fog majd megint nőni. Egy nagy frászt.... ez összel volt, megszenvedtem vele a zárt sportcipőben iskolában, és a nagy büdös semmit értük el vele. Magyarul adtunk a sz@rnak egy pofont.... Nálam ez a köröm téma olyan, hogy ,,miért lehet mindenki másnak szép körme" mert nekem csak egy ilyen szar jutott.... és ez ellen soha többé nem lehet semmit tenni, így fog maradni életem végéig.... És még csak 18 éves vagyok.... tehát közel 10 éve egy nyáron sem voltak szép papucsaim, szandáljaim, sarujaim, mert otthonra teljesen felesleges..... állandóan takargatom, és ha odakerül a sor, hogy fel kellene vennem egy nyitott cipőt, vagy mezitláb kell hogy legyek, akkor állandóan bekötözöm, hogy ne lássák.... sokak szerint én nem tehetek róla, tehát ne is szégyelljem.... de hiába küzdök ellene, nekem örökké bennem lesz az az érzés, hogy megbámulnák az utcán, ha nyitott cipőben sétálnék végig..... és a legrosszabb : bármennyire is ápolom, olyan, mintha ápolatlan lenne. de csak az az egy köröm :@

Szóval a te helyzeted még mindig jobb mint az enyém.... Én azt tanácsolom, hogy vegyétek fel a szüleid segítségével a kapcsolatot egy plasztikai sebésszel, ő megnézi, és elmondja azt, hogy mit tud vele csinálni, mi lesz az eredmény, és árban is kategorizál majd :)

Szóval fel a fejjel, vannak nálad nagyobb sz@rban kévő emberkék is, akik ugyanazzal a problémával küzdenek amivel te : nem tudnak nyáron papucsban elmenni akárhová :S

Ui: Keresgess a neten erre szakosodott plasztikai sebészeket :)

18/L

2011. jún. 21. 13:07
 5/21 A kérdező kommentje:

sajnállak :S

plasztikai sebésszel az a gond, hogy utána sokáig látszik a műtét helye, és az is elég ronda.. :S

2011. jún. 21. 13:14
 6/21 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanannyira van összenőve a két lábujjam, mint a képem.

Engem nagyon zavart.. El sem tudom mondani mennyire. Nyáron is örökké zokniban voltam. Utánanéztem, mennyiért lehetne mindkét lábamon plasztikáztatni, de szerintem nem éri meg. Ha ápolod, akkor hidd el, hogy senkit nem fog zavarni:) Most már teljesen belenyugodtam, hogy ilyen maradok. Persze ujjas papucsban nem járok, mert nagyon látszana. Viszont olyan szandált, ami egy pánttal pont takarja az összenőtt részt, szívesen hordok.

16/L

2011. jún. 21. 13:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én vagyok a hülye de a világon semmi rendellenességet nem látok a képen O.o
2011. jún. 21. 13:39
 8/21 anonim ***** válasza:

Nekem is össze van nőve, bár kicsit jobban, mint a képen. Én mindig takargatom valahogy, csak uszodában nem. Persze ebben közrejátszik az is , hogy még plusszba pigmentfoltok vannak a lábfejemen. Én a helyedben nem foglalkoznék vele, nyugodtan felvennék bármit.

15/f

2011. jún. 21. 13:57
 9/21 anonim ***** válasza:

ma 13:39-> teljesen egyetértek, én sem látom hol vannak összenőve.

Nem hiszem, h olyan nagy katasztrófa lenne.

2011. jún. 21. 14:27
 10/21 anonim ***** válasza:

[link]

Én sztem előbb utóbb úgy is bevállalnám a nyitott cipőket. De sztem nem gáz. :)

2011. jún. 21. 15:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!