Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nő társak! Szőrteleníteni nem...

Nő társak! Szőrteleníteni nem járok, olyan drága lett, hasonlóan vagytok?

Figyelt kérdés

Konkrétan 10 ezer felett lenne a teljes láb, bajusz, hónalj és intim.

Régen kozmetikushoz jártam, most már csak borotválom a lábam nagy ritkán. Pasim nincs így senki se látja.

Ti a drágulás ellenére jártok?

tegnap 19:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Sosem jártam, nekem nincs bajom a borotválással, kettő perc az egész és olyan pasival nem élnék együtt, aki mondjuk kiakad az 1-2 napos borostától. A hosszabb engem is zavar, szar érzés ráhúzni a harisnyát.
tegnap 19:43
 2/18 anonim ***** válasza:
64%

Sose jártam. Nagyon gyorsan nő a szőröm, kb minden nap mehetnék.

Otthon leborotválom. Néha elfelejtem pár napig a lábaimat, de leszarom ha látja bárki is.

Most fogok majd venni ipl szőrtelenítőt, hátha nem kellene borotválkoznom

tegnap 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
43%
Beretva kisanyám.
tegnap 19:49
 4/18 anonim ***** válasza:

Lord pengét ajánlom és T borotvát, úgy viszi hogy vigyázz vele!

[link]

[link]

[link]

tegnap 19:53
 5/18 anonim ***** válasza:

2-es.

Én már pár hónapja használok IPL szőrtelenítőt. Egyenlőre az arcomon kezdtem el, de nem látok különbséget...

tegnap 20:04
 6/18 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én sosem jártam. A lábamat gyantázom, egyéb részeket borotválok. Nem adok pénzt olyanra, amit meg tudok magamnak is cisnálni.
tegnap 20:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a hónaljam borotválom, máshol inkább epilálom már. Térd alatt már fiatalabb koromban is epiláltam vagy gyantáztam (egy nap alatt látható borostám volt, kínszenvedés lett volna állandóan borotválni), így ott már szinte nem is nő, kb. 10 szőrszálam aktív még kb. lábanként 😀

Remélem a többi terület is hasonló sorsra jut majd, most kb. fél év után érzékelhetően kezd ritkulni.

(Az arcomon nem szedek semmit, csak a szemöldököm...)

tegnap 20:10
 8/18 anonim válasza:
0%
Keressél egy kis mellékest.:)
tegnap 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
46%

5

azt olvastam redditen, hogy csak a sötét színű, vastag szőrszálakra jó

tegnap 20:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Én a lábamat lézereztettem, mert állandóan begyulladt. Nagy összeg volt, de megérte. Az intim + hónalj magamnak csinálom itthon cukorpasztával. Csak fodrásznak fizetek félévente. Minden drága.
tegnap 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!