Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nő társak! Szőrteleníteni nem...

Nő társak! Szőrteleníteni nem járok, olyan drága lett, hasonlóan vagytok?

Figyelt kérdés

Konkrétan 10 ezer felett lenne a teljes láb, bajusz, hónalj és intim.

Régen kozmetikushoz jártam, most már csak borotválom a lábam nagy ritkán. Pasim nincs így senki se látja.

Ti a drágulás ellenére jártok?

tegnap 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Sose jártam én se. Minek? Leepilálom magamnak.
tegnap 20:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Jól olvastad. Sajnos az arcomon elkezdtem gyantazni a szőrt, bajusz meg ilyenek és a vicc az, h nem hogy megritkult volna, hanem erős fekete szőr szálak kezdtek el kinőni.

Azok meg ugye már akkor látszanak, amikor még csak egy nyomorult, undorító kis pötty, de kiszedni még napokig nem tudom, mert a bőr alatt van!!!!😡😡

Szóval gondoltam hátha ez segít... Szívem szerint már legyalulnám a bőrömet is a képemről, hátha nem nőne rajta több szőr.xD

tegnap 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, járok a drágulás ellenére is. Erős, sötét szőröm van mindenhol, ami borotválás után nagyon gyorsan látszik újra, gyantával meg magamnak egyszerűen nem minden területhez férek hozzá. Amire volt pénzem eddig, azt megcsináltattam lézerrel, a többit viszont továbbra is gyantáztatom. Így legalább semmi nem szúr, nem bök, nem viszket.
tegnap 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Áááá megjöttek a bajuszos csajok!! 🧔🏻‍♀️🧔🏼‍♀️🧔🏽‍♀️ XDDD
tegnap 20:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan szociális fóbiás vagyok hogy képtelen lettem volna hagyni hogy ezt más csinálja nekem. Kizárólag magamnak csináltam mindig itthon
tegnap 21:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Csak intimgyantára járok,de azt se mindig.Vettem pár éve IPL-es szőrtelenítőt,nekem bejött.Sötét szőröm van,fehér bőrrel.A karomat nem szoktam,ahhoz van spatulás gyantám.Azt leszoktam szűrni,így évekig kitart.
tegnap 21:36
 17/18 Katona Dius ***** válasza:
Amúgy akik lézeresztettek, azoktól kérdezném. Hány alkalom kellett, hogy teljesen visszanövés mentes legyen? Gondolkodtam rajta én is egy időben, de annyira még nem érdekelt, hogy utána is járjak.
tegnap 21:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Lábszárhoz van egy 15 éves epilátorom.

Szemöldök, bajusz -> lámpa, tükör, csipesz 20p

Hónaljon mázlim van mert nem no viszont ha lenne, mivel fajdalmas, marad a kozmi

Teljes intim (csak amikor kapcsolatban vagyok) 3-4 hetente 6000 ft jattal egyutt.

Tobb elmegy egy heten valakinek starbucksos kv-ra

Amugy intimet nem szedném ha szingli lennék. Higiénikusabb ha megmarad (eltérhet mindenki velemén-e, az én nődokim ezt vallja)

tegnap 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!