Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olcsó vagy drága epilátor?

Olcsó vagy drága epilátor?

Figyelt kérdés
Eddig még nem próbáltam az epilátort. (félek nem válna be nekem) Ezért először 10 000Ft alatti, rossmann márkásat néztem ki. Vélemény? Sok különbség van az olcsó és a drága között?

2022. szept. 25. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Epilátornál az olcsóbb is simán jó, az enyém 6-7 éves körüli, és 6-7 ezer körül volt véve. Viszont magával a Rossmann márkással nincs tapasztalatom, viszont pl. Braun, Philips, meg az ilyenekből az olcsóbb is simán jó. Sőt, szerintem epilátorra csak akkor éri meg többet költeni, ha pl. vezeték nélkülit, vagy másmilyen szempontból extrábbat akarsz, viszont amúgy a szimpla vezetékesből 10 ezer alatt is rendeset kapsz, szóval ha egy szimpla vezetékeset akarsz, akkor szerintem az olcsóbb is megteszi.
2022. szept. 25. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasnod a véleményeket a krémmánia.hu-n

És amit tanácsolok hogy 4-5 használat előtt ne vonj le következtetést. Az első néhán, alkalom nagyon fájdalmas, de utána teljesen elviselhető, rutinszerű.

2022. szept. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!