Elb@sztam a hajam, tudnátok segiteni??..
Sziasztok, fekete lett a hajam és sirni tudnék egyszerűen tőle..
Tavaly (2024) februárjában befestettem a hajam kékes feketére ami akkor tetszett is és ugy döntöttem nyáron nem festem tovább és egyébként gyönyörűen kiszívta a nap a színt és világosbarna hajszínemet visszakaptam. 1 hete ugy döntöttem befestem sötétebbre de nem FEKETÉRE és kékes fekete lett a hajam, már furcsáltam mert a kesztyűm kilyukadt festés közben és lilásan fogta be az ujjam de ekkor nem nagyon esett le.
És nem nem tévesztettem el se színt se semmit, a boltba blokkal egyutt megmutattuk hogy mi az ami a dobozba van de nyilván nem tudtak kezdeni vele semmit és igy visszagondolva nem is volt értelme visszavinni.. Most mi a szart csináljak? Ki se merem bontani a hajam annyira nem tetszik pedig ez az egy dolog volt ami tetszett magamban. Derékig érő hajam van..
Dobozos barna hajfestekrol van szo ami lathatoan barna es ez lett.. Hogy csinalhatnak ekkora tevedest egyszeruen fel se fogom.. Tudtok valamit ami kiszedi a hajambol ezt ha lehet itthonj modszer legyen. A Colour B4 rol sokan azt irtak nem csinal semmit de szivesen meghallgatnek par embert :) koszonom elore is eletmento lenne egy jo tanacs
Érdekelne a márkája és a színkódja a hajfestéknek. Biztos az a festék volt a dobozban amúgy, és nem egy téves szín?
Tartós hajfesték? Én elsősorban megpróbálnám a Colour B4-et, DM, Rossmannban más hajfesték eltávolító nincs, Müller kínálatában nem tudom van-e. Vagy persze a legjobb, ha az ember inkább egy professzionális hajfesték eltávolítót rendel a netről.
A másik, az a szőkítés.. Kb. ennyi opciód van, vagy fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!