Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)
158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(
20/L
most mégis mi a bajod az alakoddal?:D nekem tetszik is
19/F
Miva'? Ez mikor zsíros, ugyan mondd már meg?! :o
Média által irányított világ...
Minden nap felülés + fekvő, de nem látszik az eredmény, mert olyan háj takarja el, ami nem megy le diétával sem. Lehet mér érnem kell, hogy elfogadjam magam így. De nekem nem tetszik.
Nekem is tetszik, ha egy fiúnak szép kidolgozott teste van, hogyan tetszhetnék én egy fiúnak így?
Hiába futok fiúkkal és előzöm le őket, tovább is bírom a futást, rajtam még sem látszik.
A 3 edzés 2 órás aerobikot takar és futni is szoktam nem is keveset. Lehet többet kellene..
Csak natúr csirkemellet eszek, sok tojást (a sárgáját nem szeretem), tejet, sajtot, túrót eszek. Kerülöm a szénhidrátot, csokit, alkoholt, cigit.
Egy ismerősöm elkezdi, hogy cigizzek, akkor lemegy. De egészségkárosító dolgokat nem fogok csinálni!! Éheztetni magam sem, hiszen tanulok, vizsgaidőszak van, kell az energia, de nem zabálok be, keveset eszek. Illetve reggelire többet, ebédre is a vacsorám nem sok, pl 2tükörtojás és étkezések között zöldséget, gyümölcsöt eszek. Kenyeret, krumplit nem is eszek meg ilyen zacskós édességeket, nasikat (csipsz, keksz).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!