Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, nem...

Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)

Figyelt kérdés

158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(

20/L

[link]

[link]

2012. máj. 7. 10:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

"Tehát nem dicsérő szavakat várok, mert azokat úgy sem hiszem."

Hát igen,erre nem lehet mit írni.Ja de lehet:Tényleg nagyon sok zsír van rajtad és megért azt is miért tartasz a fürdőruhától és miért vagy gátlásos.Én is rettenetesen szégyellném ezt a testet.Amit most csinálsz edzést,annak legalább a dupláját kéne tenned hogy emberi formád legyen.Remélem megfelelt!?

A másik,hogy ennek a nyomorult testépítőnek nem feleltél meg,na erre tényleg nem írok semmit!

A harmadik meg hogy lezártad.A kapcsolatot lezártad,de ugyanúgy ez maradt benned hogy egy ilyen embernek nem tetszettél akkor az egész világnak nem tetszel,erre még mindig azt mondom hogy pszichés gondok vannak nálad!

Az nagyon jó hogy felfedezted a sport pozitív hatásait,mert sokan már gyalog sem képesek elmenni bevásárolni.

Amit én mondok,hogy ha egy ilyen testtel valaki nincs megelégedve akkor már vagy mániákus a testépítés vagy fitnesz terén(ez nagyon gyakori) vagy beteg.

Saját példa:Én is foglalkoztam testépítéssel,nem alacsony szinten.A mániám volt,erről szólt az életem évekig.És sosem voltam megelégedve magammal,mert mindig többet akartam.Még úgy is hogy rengetegen mondták hogy mennyire irigyelnek.Tükörbe néztem és nem azt láttam amit akartam.Aztán bizonyos dolgok miatt abbahagytam az edzéseket.Már évek óta nem edzem,megtanultam elfogadni magam olyannak amilyen vagyok.A testalkatomat megalapozta hogy az eddigi életem a sportról szólt(nem csak testépítés),szóval nem egy tagbaszakadt srác vagyok,de közel sem nézek ki úgy mint amikor aktív voltam ilyen téren.A nőkkel így sincs gondom,lehet hogy már nem buknak rám az ilyen kis fitneszcicák,de mások meg igen.És el nem tudom mondani milyen jól érzem magam így.Jobban mint mikor nem volt mit megszólni a testemen!

2012. máj. 7. 12:47
 22/39 xoxo9616 válasza:
19%
hát szerintem azért kéne fogynod ............ de anyira nem vagy dagatt ..... és mivel alacsony vagy ezért gyorsan le tucc fogyni ... legaláb 5 kg . kéne fogynod ........
2012. máj. 7. 12:57
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

xoxo! Mielőtt kritizálsz valakit, előtte "tanujj me girní"!

Segítek:

- mondatkezdés nagybetű

- anyira -> annyira

- dagatt -> dagadt

- tucc -> tudsz

- legaláb -> legalább

Te sem lehetsz különb értelmi színvonalban az előző párjánál...

2012. máj. 7. 13:16
 24/39 A kérdező kommentje:
A magasság és a fogyás közötti logikai kapcsolatodat nem értem. Ugyanolyan nehéz leadni a zsírt egy magas embernek, mint egy alacsony embernek. És 54kg-ból 5kg-ot nehezebb leadni, mint 80-ból 10-et. De ez a kg-ozás akkora marhaság. A testzsír számít... Rubint Réka 55kg, de tiszta izom (olyan azért nem akarnék lenni, de Rékát nagyon tisztelem ettől függetlenül). Az izom, a csontozat nagyban befolyásolja a súlyt. Nekem nem azzal van a bajom, hogy 54 kg vagyok. Hanem a zsírral a csípőmön, a hasamon. És a sporttól izmos a karom, a combom, a fenekem, lehet a hasam is, csak eltakarja ez a zsír, amit éheztetéssel, diétával lehet le tudnék adni, de ezt nem szeretném, mert egész életen át tartó önsanyargatás baromság, kell az agynak a szénhidrát, nekem fontos a szellemi aktivitás az egyetem miatt.
2012. máj. 7. 13:18
 25/39 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér,de a sok edzés amiket írtál valóban nem látszik...nem tudsz mit kezdeni,ilyen alkatod van mivel alacsony vagy...az alacsonyak meg tömzsibbek is ugye.Ez van.

De szégyellni nem kell a tested,szerintem csak hisztizel,legalábbis nekem úgy tűnik.

A példaképed meg 5-10cmvel magasabb nálad (163-167 között írják) szóval ha valóban 167 akkor ne is álmodj olyan alakról,10centi nagyon sokat számít.

2012. máj. 7. 13:19
 26/39 anonim ***** válasza:
53%

Az előző kommentedre reagálva,igenis számít a magasság,ugyanis egy 175centis nőn nem látszik meg 3kg többlet vagy csak nagyon enyhén,míg egy 155-160centisen hamar meglátszik.A magas embereken jobban oszlik el a súly.

Fogadd ezt el.

2012. máj. 7. 13:20
 27/39 A kérdező kommentje:
Hátha növök még, 5 centi de jó lenne!!:)
2012. máj. 7. 13:34
 28/39 A kérdező kommentje:
Egyébként imádom a tűsarkú cipőket, bulikban mindig az van rajtam, az kicsit csinosít. +12cm. De mindennapi használtra nem hordanám.
2012. máj. 7. 13:34
 29/39 anonim ***** válasza:

Az jó ha hordasz magassarkút,sokat nyújt optikailag,főleg egy 12cm-s.

De az lenne a legjobb ha elfogadnád magad.Messze vagy a kövértől.

2012. máj. 7. 13:54
 30/39 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó az alakod!!!!!!17/L
2012. máj. 7. 14:54
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!