Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)
158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(
20/L
Tudod itt ez a téma, ugyanis a kérdésem erről szól, nem egész nap erről beszélek, nyugodj meg és ülj le.
Erre az oldalra tudod kérdezni és a kérdésekre válaszolni járnak, nem másokat kritizálni, igaz akinek nincs jobb dolga, mint másnak beszólogatni, aki segítséget kér és azt mindenféle ismertség nélkül leszólni, elég gáz dolog. De ha téged ez tesz boldoggá nyugodtan pötyögd még, mennyire idegesítelek, örülök, hogy egy kis boldogságot csempészhettem az életedbe.
Gratulálni tudok annak a f@sznak, aki ennyire leépítette az önbecsülésed, teljesen kinyírta az önbizalmad...
Ha neki ennyire magasak az igényei, és te nem fértél ebbe bele, minek jött veled össze?
Gusztustalan féreg...
Próbáld meg elfogadni magad (tudom, mondani a legegyszerűbb, nekem sem megy, bár nekem több okom van utálni a testem...), sportolj tovább, de saját magadért, ne azért mert egy ilyen díszk*csög, akihez gyakorlatilag már (hál Istennek) semmi közöd, ezt várta el tőled...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!