Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, nem...

Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)

Figyelt kérdés

158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(

20/L

[link]

[link]

2012. máj. 7. 10:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
Úristen,neked már tényleg az agyadra ment ez a dolog.Másról is tudsz beszélni?Nem csak az edzésekről meg a testzsír arányokról,százalékokról,Rubint Rékáról,diétáról,stb.Én agyf@szt kaptam már most.Nem tudom mi lenne ha a barátnőm így megkattanna.
2012. máj. 7. 15:17
 32/39 A kérdező kommentje:

Tudod itt ez a téma, ugyanis a kérdésem erről szól, nem egész nap erről beszélek, nyugodj meg és ülj le.

Erre az oldalra tudod kérdezni és a kérdésekre válaszolni járnak, nem másokat kritizálni, igaz akinek nincs jobb dolga, mint másnak beszólogatni, aki segítséget kér és azt mindenféle ismertség nélkül leszólni, elég gáz dolog. De ha téged ez tesz boldoggá nyugodtan pötyögd még, mennyire idegesítelek, örülök, hogy egy kis boldogságot csempészhettem az életedbe.

2012. máj. 7. 17:14
 33/39 anonim ***** válasza:
32%
De Te Kérdező észre sem veszed, ha valaki pozitív visszajelzéseket küld. Jó, hogy nem nézel érte hülyének...
2012. máj. 7. 17:34
 34/39 A kérdező kommentje:
De észre veszem. Köszönöm szépen annak, aki biztatott, és az építő kritikát is.
2012. máj. 7. 18:17
 35/39 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én vagyok a 14,17,21,31 válasz írója.És az utolsó választ,azaz a 31-est azért írtam mert az előtte lévő válaszaimban szerintem valamennyire értelmes dolgokat amikre semmi reakció volt és ment tovább a súly,magasság,testzsír,diéta szöveg.Azt hiszem próbáltam segíteni,de tényleg felesleges.Edz tovább elszántan és kívánom hogy valamikor elégedett legyél magaddal!
2012. máj. 7. 18:36
 36/39 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kell fogynod, szép, arányos, feszes tested van.
2012. máj. 8. 12:42
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálni tudok annak a f@sznak, aki ennyire leépítette az önbecsülésed, teljesen kinyírta az önbizalmad...

Ha neki ennyire magasak az igényei, és te nem fértél ebbe bele, minek jött veled össze?

Gusztustalan féreg...

Próbáld meg elfogadni magad (tudom, mondani a legegyszerűbb, nekem sem megy, bár nekem több okom van utálni a testem...), sportolj tovább, de saját magadért, ne azért mert egy ilyen díszk*csög, akihez gyakorlatilag már (hál Istennek) semmi közöd, ezt várta el tőled...

2012. máj. 9. 22:53
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Ne olyan legyél mint a példaképed, mert a képeken nagyon szép vagy!
2012. máj. 10. 09:27
 39/39 anonim ***** válasza:
Nagyon jó alakod van. Szexis vagy. Ha gondolod én elmegyek veled nudizni.
2012. máj. 21. 14:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!