Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gátlásos vagyok, nem...

Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)

Figyelt kérdés

158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(

20/L

[link]

[link]

2012. máj. 7. 10:13
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

milyen hájról beszélsz?O.o

nagyon szép hasad van én is ilyen hasat akarok*-*

az egyetlen ami kicsit furi az a feneked,mert olyan nemtom...olyan picinek tűnik ebben a tangában,mintha félbe lenne vágva....de nem gáz:D

szerintem szép vagy,ezt az egyetlen apró hibát találtam,pedighát elég kritikus vagyok hibák terén:D

2012. máj. 7. 10:54
 12/39 A kérdező kommentje:
A combommal és a fenekemmel nincs bajom, max annyi, hogy nem elég feszes. De tényleg elég kicsi fenekem van.:D Pont ami neked tetszik utolsó, a hasam, az a baj. Olyan széles és ott nem a csont van, egyszerűen úszógumi.
2012. máj. 7. 11:02
 13/39 anonim ***** válasza:
Pedig az egészben a hasad/derekad a legszebb. De mindegy... :)
2012. máj. 7. 11:05
 14/39 anonim ***** válasza:
89%
Ha ezzel a testtel vagy gátlásos akkor valami agyi probléma lehet nálad.Így nem is lesz komoly kapcsolatod.Nincs annál rosszabb ha egy jó csaj valami miatt nincs megelégedve magával,ezt hangoztatja is minden alkalommal.A folyamat az lesz hogy bókol a fiú,de téged ez hidegen hagy mert egy zsírtömbnek látod magad,aztán a fiú már nem is fog bókolni,mert tudja hogy hidegen hagy téged és teljesen fölösleges.Aztán elhagy a fiú,mert rájön hogy erre egyáltalán nincs szüksége és keres valaki mást aki még talán nem is néz ki ilyen jól mint te,de boldog a bőrében.Ez pszichés probléma nálad és lehet hogy én sem viselném el 1-2 hónapnál tovább.
2012. máj. 7. 11:16
 15/39 A kérdező kommentje:
Nem az volt a gond, hogy nyavalyogtam volna neki, hidd el.:(
2012. máj. 7. 11:27
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
De arra nem gondolsz, hogy van rengeteg olyan férfi, aki ilyennek fogadna el? Sőt, rátehetnél még plusz kilókat is, akkor is tetszenél nekik?! De amíg magadat nem tudod elfogadni, addig más sem fog Téged...
2012. máj. 7. 11:30
 17/39 anonim ***** válasza:

Miért?A srácnak nem voltál elég jó?És mondta is?Mert akkor valami gyökér lehetett.

Sok lány összetenné a két kezét ha ilyen teste lenne,sok pasi meg azért ha ilyen csaja lenne.Viszont én nem foglak fényezni,mert amit látok az jó,de ez a negatívság teljesen lehúzza.És élőben szerintem ez a kisugárzás a többszöröse lehet annak amit így a szavakon keresztül látok belőled.

2012. máj. 7. 11:36
 18/39 A kérdező kommentje:
Mondhatjuk úgy is. Ő egy testépítő és vele kezdtem eljárni futni, edzésekre is abba a fitnesterembe járok, ahol ő kondizik. Egyszer elszólta magát, hogy nem a közös sportolás öröme miatt akarta ezt, hanem mert nincs megelégedve a testemmel (tehát ő azért akarta ezt, hogy tetszem neki, mert nem feleltem meg). Előtte engem igazából ez nem is foglalkoztatott, nem érdekelt különösebben a testem, nem voltam úgy a dologgal, hogy ahh de jó az alakom, de úgy se, hogy de rossz. Ő állított elém példaképeket és nekem pedig ez tetszett. Fehérjeturmixokat csinált nekem, meg próbált az ő ideáljává alakítani. És ez 3 hosszú éven keresztül ment. Igaz ennek a pozitív oldala az, hogy először 2km-t is kínkeservesen futottam le, de ma már 10km-t is le tudok úgy, hogy kifáradok, de nagyon jól esik. Ezt köszönöm neki, mert elindított egy egészségesebb életúton, rájöttem a sportolás milyen jó testileg, lelkileg. Viszont a lelki sérelem, az önképem rosszul valómegítélése, az önbizalomhiány és a megfelelni próbálás is megmaradt, hogy sosem elég jó, ami van. Sok idő kellett, hogy rájöjjek... naiv voltam, hogy neki akartam megfelelni, de hát ha az ember szerelmes sok butaságot elkövet. Már "megszabadultam" tőle. A szakítás amiatt történt, mert már más zsírégető tablettákkal akart tömni, azt akarta dohányozzak miegymás... Ez az ő betegsége, hogy bármit megtenne a külsejéért, de én most próbálok saját példaképet felállítani, de szükségem van a megerősítésre, barátok előtt szégyenlem a témát így ide írtam ki. Tehát nem dicsérő szavakat várok, mert azokat úgy sem hiszem. Már véleményére vagyok pusztán kíváncsi.
2012. máj. 7. 12:26
 19/39 A kérdező kommentje:
És az vezetett a szakításhoz, hogy múlt héten elmentünk strandra és mondta, hogy csak akkor vegyem le a törülközőt, ha a vízbe megyünk. Elsírtam magam akkor és otthagytam.
2012. máj. 7. 12:28
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy f*sz, foglalkozzon a saját testével és a saját életével, ne másokét tegye tönkre... Mert most azt tette.
2012. máj. 7. 12:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!