Nagyon gátlásos vagyok, nem merek meztelenkedni és a fürdőruhától is tartok! Ti is szégyellnétek ezt a testet? (kép)
158cm vagyok és 54kg. Hetente 3x edzek és még is ilyen "zsíros" vagyok. Nagyon önbizalomhiányom van az alakom miatt, a barátom előtt nem is mertem világosban megmutatni a testem és szerintem ez is vezetett a szakításhoz, azt érezte, hogy nem bízom benne. És tényleg senki előtt nem merek levetkőzni, nagyon félek a nyártól, a kis ruháktól. Mennyit kellene még fogynom? Ti tudnátok kívánni ilyen a hasán zsíros lányt?:(
20/L
milyen hájról beszélsz?O.o
nagyon szép hasad van én is ilyen hasat akarok*-*
az egyetlen ami kicsit furi az a feneked,mert olyan nemtom...olyan picinek tűnik ebben a tangában,mintha félbe lenne vágva....de nem gáz:D
szerintem szép vagy,ezt az egyetlen apró hibát találtam,pedighát elég kritikus vagyok hibák terén:D
Miért?A srácnak nem voltál elég jó?És mondta is?Mert akkor valami gyökér lehetett.
Sok lány összetenné a két kezét ha ilyen teste lenne,sok pasi meg azért ha ilyen csaja lenne.Viszont én nem foglak fényezni,mert amit látok az jó,de ez a negatívság teljesen lehúzza.És élőben szerintem ez a kisugárzás a többszöröse lehet annak amit így a szavakon keresztül látok belőled.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!