Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Figyelem Hölgyeim és Uraim!...

Figyelem Hölgyeim és Uraim! Mennyi idősnek nézek ki az egyik legjobb fotóm alapján? Őszinte véleményeket várok!

Figyelt kérdés

Láttam már itt hasonló kérdést, ezért én is rászántam magam...Mennyire saccolnátok a koromat? Hogyan tűnhetnék fiatalabbnak? Csak ŐSZINTÉN!!!Köszi!!!

[link]

2012. szept. 8. 22:35
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Az a francia nő én vagyok:) Szia!Szerinted nem élnek magyarok Franciaországban??
2012. okt. 26. 18:15
 32/33 anonim ***** válasza:
Magyarok Franciaországban?:DDDDD akkor miért van full francia neved? Ennél jobb kifogást kérek!:)
2012. okt. 28. 12:38
 33/33 A kérdező kommentje:
Kicsi, ezen nem fogunk összeveszni.Én vagyok és kész. Bírkózz meg vele!:-)Már elnézést, de leszarnám,hogy kinek mi a véleménye egy vadidegen nőről, nem gondolod? Egyébként sem ez volt a kérdésem.../Kár, hogy annyira beszűkültél,hogy nem tudsz róla:idegen névvel is lehet valaki magyar. Anyám echte magyar,apám francia. Bocsesz, hogy nem Csenge Málnának kereszteltek, amikor megszülettem ...Inkább nem írom ide, mi avéleményem rólad..../
2012. nov. 1. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!