Figyelem Hölgyeim és Uraim! Mennyi idősnek nézek ki az egyik legjobb fotóm alapján? Őszinte véleményeket várok!
Figyelt kérdés
Láttam már itt hasonló kérdést, ezért én is rászántam magam...Mennyire saccolnátok a koromat? Hogyan tűnhetnék fiatalabbnak? Csak ŐSZINTÉN!!!Köszi!!!
2012. szept. 8. 22:35
2/33 anonim válasza:
44 nek tippellek, igaz már nem olyan sima az arcod de ettől függetlenül jól néz ki, meg a hajad is
3/33 anonim válasza:
Én egy 40-45 közöttinek, de inkább a 40 felé, elég fiatalosnak tűnsz :)
5/33 anonim válasza:
47 körül tippellek.
fiatalabbnak látszanál már akkor is ha a bőröd világosabb lenne, persze ha ez az alapszíned akkor nem igen tudsz változtatni rajta.
8/33 anonim válasza:
Szerintem közelebb vagy az 50-hez, mint a negyvenhez. 48-50 lehetsz.
10/33 anonim válasza:
45-50 felé :) Valóban, picit világosítani kéne a bőröd, bár most jön a tél, úgyis kicsit fakulni fog. Persze ha ez az alapszín, akkor nem tudsz sokat rajta változtatni. Használj friss szemhéjpúdereket (világosabb színűeket), és próbáld kerülni azt, hogy alul is kihúzod a szemed feketével mert picit az is öregít. :) De egyébként így is nagyon fiatalos vagy és csinos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!