Véleményeket várok! Szerintetek melyik név lenne a legjobb a leendő kislányomnak? Vezetéknév nem lényeges, ezek közül válasszatok. Indoklást, kőkemény kritikákat elfogadok! =)
Veronika-tetszik
Izabella-ismerek pár idősebb nénit, akit így hívnak, talán ezért nemigazán
Krisztina- tiszta, tiszta gyagya, az agya- a Mézga család jut eszembe-tényleg ne haragudj!!!!!!!!
Nekem talán az Izabella tetszik legjobban.
jól lehet becézni :)
menő nevek...hm
ha engem kérdezel akkor Veronika,de az én kislányom neve Kármen
neked hogy tetszik a Kármen név?
14:39:
Hm... Menő? Figyelj, én nem a menőségre pályázok, hanem szép, normális nevet keresek a lányomnak.
Kármen... Nekem Carmen Electra jut róla eszembe. =) Szerintem felnőtt korában jobb lesz ez a név, nem túl fiatalos. Én nem adnám, de nem csúnya. =)
veronika
ma már ritka és szép is
az izabella sem rossz, de én nem adnám
a krisztináról nekem is a mézgáék jutnak eszembe, de ez csak a mai huszonévesekkel van így, 20 év múlva senki nem fog a mézgáékra emlékezni...
de én a veronikára szavazok!
Nekem mindhárom tetszik. Anyukám kedvence a Krisztina. Én is az lettem volna, de volt már a családban.
A Veronikát választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!