Véleményeket várok! Szerintetek melyik név lenne a legjobb a leendő kislányomnak? Vezetéknév nem lényeges, ezek közül válasszatok. Indoklást, kőkemény kritikákat elfogadok! =)
Hm.. Tényleg eléggé megosztódik a vélemény... =S
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom, hogy hogyan fogunk dönteni, nehéz lesz... De nagyon sokat segítettek a kritikák, még várok! =)
Nekem is az Izabella tetszik a legjobban. Becézései is nagyon jók: Iza, Bella, Bellus, Bellike (barátnőm így hívja kislányát, nagyon illik rá) és ha nagy lesz eldönti, hogy Iza vagy Bella nevet használja, esetleg egyben Izabellát :)
Krisztina- ez is szép név. Ismerek Krisztinákat, mindegyik nagyon szereti a nevét, főként azért mert ezt is sokféleképpen lehet becézni. (Az egyik ismerősöm Tina, a másik Krisz.)
Veronika- nekem nem igazán tetszik.
Csak kíváncsi voltam, hogy szerintetek jól döntöttünk-e. =)
Időközben lett egy Veronikánk.
Szép mind.
Veronika nagyon tetszik, de sok fizetős nőcinek ez a művészneve, ez jut automatikusan eszembe.
Krisztina annyi van, mint égen a csillag.
Szóval Izabella. Egyszerű, de gyönyörű.
Nekem a Veronika tetszik legjobban, mert szerintem az nagyon szép becenév, hogy Vera.:)
Az Izabella meg csak azért, mert lehet Bellának becézni.
A Krisztina olyan... régi már! Azt nem választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!