Melyik a legjobb és legmegbízhatóbb játék webáruház ár-érték arányban?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 12:34
3/10 anonim 

válasza:

A Tulli tényleg jó, megbízható, de pl. Legonál sem az ár, sem a választék nem a legjobb. Fajátékokban a Fakopáncs a verhetetlen. Nálunk még bevált az is, hogy megnézem az [link] -n, melyik termék, hol olcsó.
5/10 anonim 

válasza:

A Tulli és a Játéknet.De rendeltem már a gyerekjátékok.hu ról is töbször.
6/10 anonim 

válasza:

Nekem a Fakopáncs az örök kedvenc, abszolút megbízhatóak. Másnapra szállítanak. Egyszer volt csak gondom, azonnal orvosolták, térítésmentesen.
Másik ilyen a Jateknet.hu. Tavaly karácsonyra mindent innen szereztem be a rokongyerekeknek is.
7/10 anonim válasza:
Ha én a netről akarok játékot venni és megvan a konkrét elképzelésem akkor az árgép.hu oldalon keresem meg a legolcsóbb árajánlatot , de persze az értékelést is meg szoktam nézni.
8/10 anonim 

válasza:

9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Karácsonyra keresünk kislányunknak játékokat. A Tulli-nál maradunk, 7000Ft felett ingyen kiszállítják.
2011. okt. 31. 08:34
10/10 anonim 

válasza:

Ez nekem is jól jött! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!