Véleményeket várok! Szerintetek melyik név lenne a legjobb a leendő kislányomnak? Vezetéknév nem lényeges, ezek közül válasszatok. Indoklást, kőkemény kritikákat elfogadok! =)
Mindhárom név tetszik! De ha sorrendet kell állítanom, akkor:
Veronika
Izabella
Krisztina
Az Izabellat valasztanam,gyonyoru nev es jol lehet becezni,kislanynak es felnott nonek is eltudom kepzelni.Szep,elokelo hangzasu.Nalunk is listas volt:)
A masik ketto is szep de 2 Krisztinat is ismerek akiknak nagyon rosz a termeszetuk en emiatt nem valasztanam.De ha neked nincs ilyen szemely akkor jo valasztas.
A Veronika is szep de nem ez a kedvencem.
Mindharom nevet jol lehet becezni.
Akar melyik nevet adod a lanyodnak jol fog vele jarni:)
De az Izabellara szavazok:)
Majd ird meg ha sikerult donteni.
11 honapos kisfiu anyukaja
1. Izabella - én is ezt szerettem volna, de a férjemnek nem tetszett, így Sáránk lett...
2. Veronika
3. Krisztina
Izabella tetszik a legjobban.
Krisztinát és Veronikát renegeteget ismerek, talán emiatt nem adnám mert iszonyat gyakori. Izabella különlegesebb.
(egyébként hogy fogsz dönteni? MIndeninek más tetszik a legjobban a 3 közül :)) Neked melyik tetszik a legjobban? )
Veronika nagyon tetszik. Becézett alakjai közül a Verus a nyerő nálam.
Krisztina ... tetszik, csak mindig az ugrik be, hogy "Kriszta tiszta gyagya, mert vizes az agya". Ezért inkább nem adnám.
Izabella nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!