Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Figyelem Hölgyeim és Uraim!...

Figyelem Hölgyeim és Uraim! Mennyi idősnek nézek ki az egyik legjobb fotóm alapján? Őszinte véleményeket várok!

Figyelt kérdés

Láttam már itt hasonló kérdést, ezért én is rászántam magam...Mennyire saccolnátok a koromat? Hogyan tűnhetnék fiatalabbnak? Csak ŐSZINTÉN!!!Köszi!!!

[link]

2012. szept. 8. 22:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
20%
50 felett mindenképp. És még sminkkel is. Mi lenne a nélkül? 60 vagy?
2012. szept. 9. 14:46
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 45-nek nezel ki, de el tudom kepzelni, hogy amúgy fiatalabb vagy. A sok napozás megtette a hatását, negatív ertelemben.
2012. szept. 9. 16:08
 13/33 anonim ***** válasza:
48-50, szerintem nagyon jól nézel ki, tényleg egyedül a bőröd színe az, ami nem előnyös
2012. szept. 9. 16:10
 14/33 anonim ***** válasza:
45-50 között.
2012. szept. 9. 18:47
 15/33 A kérdező kommentje:
Hát ez ütős volt:-((( Egye fene, végülis én kérdeztem. Mindenkinek ment a kis zöld kezecske! Nos, igazából 39 éves vagyok, de egy biztos: soha többé nem megyek szoliba!!!(kétnaponta jártam)eddig...Szörnyű!!!:-((( Volt mell-,kar-és hasplasztikám is. Most megint a kés alá kell feküdnöm? Mit ajánlotok?
2012. szept. 9. 20:14
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy is, nem kell kés alá feküdnöd, így is nagyon csinos vagy, viszont nem értem miért jártál szoláriumba :) Ha megfogadsz tőlem pár tanácsot, kezd azzal, hogy feszesítsd a bőröd, próbálj meg tornázni naponta kb 30 percet, ez nem vesz el olyan sokat az életedből, mégis szuperül fogsz kinézni :) Aztán, egyél sok grapefruitot meg ananászt, mert ezeknek magas a Q10 tartalma, ami ugye jól tudjuk hogy a ráncok ellen felveszi a harcot. Ezt eheted, ihatod turmixban stb, a lényeg hogy nem csak egészséges, de jót tesz az öregedés ellen. Olyan testápolót vegyél, ami tartalmazza ezt a Q10-et meg ami feszesít, így nagyon fiatalos leszel, egy idő után látszani fog az eredmény :)

A lényeg, hogy 39 éves korodhoz képest nagyon is fiatalos vagy, csak így tovább, biztatlak, mert nagyon szuperül nézel ki :) Semmiféle plasztikára nincs szükséged, mert szerintem te se szeretnél műember lenni, a lényeg a természetesség és az egészség :) Étkezz egészségesen, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok vizet, kb 3 litert egy nap (ne cukros meg színezett vizet), ezek mind hozzájárulnak ahhoz hogy szép legyen a bőröd :)

2012. szept. 9. 20:35
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
45 és 50 közé tennélek, kicsit látszik rajtad a korod, de szép vagy:)
2012. szept. 9. 20:35
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne csesszél ki magaddal még jobban, a túlzott plasztikára is látunk elég példát a tévében meg mindenhol, nem szebbek lesznek, hanem rondábbak. Veled az a gond hogy tönkretetted a bőröd, ki tudja miért... pedig a fehér bőr mindig szebb volt, és az fiatalos. Jobban fogsz kinézni amint eltűnik ez a szín rólad.
2012. szept. 9. 23:34
 19/33 A kérdező kommentje:

Töltöttem fel magamról még két nagyon jó fotót:

[link]

és

[link]

Az egyik 2 évvel ezelőtti fotó(amelyiken rövidebb a hajam) a másik pedig most készült a nyáron. Szívesen fogadok még tippeket arra vonatkozólag, hogy hogyan nézhetnék ki a koromnak megfelelően(vagyis hogyan nézhetnék ki 39 évesnek). Köszi a tippeket az étkezéssel kapcsolatban, igyekszem sok salit enni(van mit ledobnom:-((). Ha nem akaork a sebészkés alá feküdni megint kaphatnék esetleg "ütős" tippeket, mondjuk szakavatott kozmetikustól is?(ultrahang, stb...)Van speckós kezelés, ami kisimítaná a ráncaimat? Két éve szingli vagyok, szóval rámférne a megfiatalodás...KÖSZI

2012. szept. 9. 23:56
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken a képeken már sokkal fiatalabbnak nézel ki, de a színed az horror. Szerintem nem vagy ráncos, csak borzalmasan kiemeli azt a keveset, ami van ez a rettenetes műbarna szín.
2012. szept. 10. 00:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!