Figyelem Hölgyeim és Uraim! Mennyi idősnek nézek ki az egyik legjobb fotóm alapján? Őszinte véleményeket várok!
Láttam már itt hasonló kérdést, ezért én is rászántam magam...Mennyire saccolnátok a koromat? Hogyan tűnhetnék fiatalabbnak? Csak ŐSZINTÉN!!!Köszi!!!
Dehogy is, nem kell kés alá feküdnöd, így is nagyon csinos vagy, viszont nem értem miért jártál szoláriumba :) Ha megfogadsz tőlem pár tanácsot, kezd azzal, hogy feszesítsd a bőröd, próbálj meg tornázni naponta kb 30 percet, ez nem vesz el olyan sokat az életedből, mégis szuperül fogsz kinézni :) Aztán, egyél sok grapefruitot meg ananászt, mert ezeknek magas a Q10 tartalma, ami ugye jól tudjuk hogy a ráncok ellen felveszi a harcot. Ezt eheted, ihatod turmixban stb, a lényeg hogy nem csak egészséges, de jót tesz az öregedés ellen. Olyan testápolót vegyél, ami tartalmazza ezt a Q10-et meg ami feszesít, így nagyon fiatalos leszel, egy idő után látszani fog az eredmény :)
A lényeg, hogy 39 éves korodhoz képest nagyon is fiatalos vagy, csak így tovább, biztatlak, mert nagyon szuperül nézel ki :) Semmiféle plasztikára nincs szükséged, mert szerintem te se szeretnél műember lenni, a lényeg a természetesség és az egészség :) Étkezz egészségesen, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, igyál sok vizet, kb 3 litert egy nap (ne cukros meg színezett vizet), ezek mind hozzájárulnak ahhoz hogy szép legyen a bőröd :)
Töltöttem fel magamról még két nagyon jó fotót:
és
Az egyik 2 évvel ezelőtti fotó(amelyiken rövidebb a hajam) a másik pedig most készült a nyáron. Szívesen fogadok még tippeket arra vonatkozólag, hogy hogyan nézhetnék ki a koromnak megfelelően(vagyis hogyan nézhetnék ki 39 évesnek). Köszi a tippeket az étkezéssel kapcsolatban, igyekszem sok salit enni(van mit ledobnom:-((). Ha nem akaork a sebészkés alá feküdni megint kaphatnék esetleg "ütős" tippeket, mondjuk szakavatott kozmetikustól is?(ultrahang, stb...)Van speckós kezelés, ami kisimítaná a ráncaimat? Két éve szingli vagyok, szóval rámférne a megfiatalodás...KÖSZI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!