Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Figyelem Hölgyeim és Uraim!...

Figyelem Hölgyeim és Uraim! Mennyi idősnek nézek ki az egyik legjobb fotóm alapján? Őszinte véleményeket várok!

Figyelt kérdés

Láttam már itt hasonló kérdést, ezért én is rászántam magam...Mennyire saccolnátok a koromat? Hogyan tűnhetnék fiatalabbnak? Csak ŐSZINTÉN!!!Köszi!!!

[link]

2012. szept. 8. 22:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez a barna tényleg nem normális, én bármennyit lehetek napon, akkor sem ilyen szinem lesz pedig én télen is barnább bőrú vagyok és még a bugyim alatt se vagyok fehér:O
2012. szept. 10. 01:24
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez a szín valami brutális, pedig amúgy szep nő lennel. A szoli meg iszonyatosan öregíti a bőrt. Szerintem se tedd be oda többet a lábadat, használj fenyvedőt a hetköznapokra is, telen pedig kipróbálhatnád a kemiai hámlasztást (AHA savas). Meg persze az egeszseges eletmód, no cigi, alkohol, zöldseg, gyümölcs, mozgás, rengeteg ásványvíz, zöld tea se hiányozhat.
2012. szept. 10. 01:54
 23/33 anonim ***** válasza:
77%
Huuha, a színed tényleg túl sötét, de én az első fotód alapján is szépnek mondalak. Nem hiszem el, hogy ne tolonganának a pasik feléd.
2012. szept. 11. 14:03
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Úristen

Az első kép alapján elég szépnek tüntél, de a második az valami szörnyű (bocsi)

Ez a szín nagyon durva..

Pedig világosabb bőrrel szép lennél

2012. szept. 13. 15:18
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Szép lennél, ha nem lenne ilyen színed. Egyébként én első kép alapján 40-nek néztelek.
2012. szept. 17. 15:19
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

mikor először megláttam az első képet 38ra tippeltem és utána elolvastam a kommentedet ,végülis jól saccoltam nemde:DD?

a 2. képen tényleg nevetségesen barna vagy és látszik hogy a szolitól, szerintem szépek a vonásaid nem kéne elrontani a bőrödet.

2012. szept. 17. 16:18
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek ne sértődj meg,de nagyon gyorsan felejtsd el a szoláriumot.Ez borzalmas!Nagyon túlzásba viszed!Egy kellemes barna bőr csinos,de ez borzalom.

Viszont a többiek rettentően túlzásba estek.Én amúgy is,máe az első kép alapján is 40-nek mondtalak volna.Közel sem látszol 50-nek...szerintem csak sértésből írták!Jól nézel ki,csak tényleg ne szolizz!

2012. szept. 17. 20:30
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
én is 40 körülinek tippeltelek volna, aztán olvastam hogy írtad, hogy mennyi vagy. Amúgy nagyon csinos vagy, de az a szín valami brutális, nem hinném el hogy van olyan pasi akinek ez tetszik. Hidd el sokkal szebb a természetes fehér bőr, mint ez a sárgásbarna szín, ez nagyon ronda, és el sem hiszed mennyit ront a kinézeteden.
2012. okt. 11. 18:40
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

A többiek mindent elmondtak igazából,de azért írom le én is,hogy lásd mennyire sokan gondoljuk így: a túlzott szoli miatt tűnsz öregnek. Sajnos biztosan okozott vissza nem fordítható károkat is,de ha leállsz és szépen kifakulsz,akkor máris sokkal fiatalosabb lesz a megjelenésed. Gondolom a hajad színe sem eredeti,szerintem azt is érdemes lenne világosabbra festeni,lehetne ugyanúgy barna,de pár árnyalattal világosabb mondjuk vagy sötétszőke (a hidrogénszőkétől ugyancsak óva intelek). Plasztikai sebészhez semmiképpen ne fordulj,arcon különösen ronda szokott lenni a beavatkozás,a természetesség mindig fiatalít. Smink terén meg a kor előrehaladtával egyre nagyobb szerepe van a "kevesebb néha több" elvnek. Tanácsos kerülni a sötét színeket,de persze ne is világítson rajtad a fehér szemfesték. Natúr színű szemfesték,szempillaspirál,szájfény és ha majd fehér leszek egy KEVÉS pirosító. Szerintem így jó lenne. Az adottságaid tökéletesek,bízz magadban!

Szívesen látnék egy újabb képet rólad,amin már egészséges színed van :) Hajrá!

2012. okt. 11. 19:23
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
kíváncsiságból bedobtam googlebe a képedet és egy francia nő adatlapjait hozta ki :D fb-on pedig kapcsolatban van úgyhogy legközelebb kevésbé kamu kérdést tegyél fel :)
2012. okt. 26. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!