Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kis mellűek! Hogy tudtátok...

Kis mellűek! Hogy tudtátok elfogadni magatokat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem megy. Évek óta próbálkozom. Általános gondolat:"A kis mell is szép." és rögtön meg szólal egy gonosz hang a fejemben, hogy "na, és most ezt képzeld el nagyban."

Komolyan tönkreteszi a mindennapjaimat, gyakran sírok esténként, akkor is mindig eszembe jut, hogy mennyire sajnálom szerencsétlen barátomat, amiért egy kis mellűbe szeretett bele(1 éve vagyunk együtt, még sem látott még melltartó nélkül), nem merek feszülős pólót felvenni, és elegem van, Anya is csak szilikonmellel "élte túl."

2012. aug. 20. 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

valószínűnek tartom, hogy a barátod elsősorban nem a kinézeted miatt szeret.

nekem is kicsik a melleim, mint két szúnyogcsípés és őszintén: el vagyok velük, szeretem őket, mint ahogy a barátom is. nekem is voltak régen kételyeim, hogy mi lesz ha így nem tetszem majd senkinek, de ez nem így lett és azóta rá is jöttem, hogy kár ilyenen aggódni.

rákérdeztem a barátomnál, hogy neki mi tetszik bennük, mert sokszor dicséri őket, és azt mondat: azért tetszik neki, mert szép kerek formája van, valamint elfér a tenyerében :) ha neki megfelel, nekem is.

a másik: a legjobb barátnőmnek nagy mellei vannak, és nem egyszer mondta nekem, hogy cserélne velem, mert akkor legalább nem fájna a háta, nem kéne neki annyit költeni melltartóra és neki a pici jobban is tetszik.

szilikon melleket senki kedvéért nem csináltatnék. nem tudnék azzal a tudattal élni, hogy valami idegen "tárgy" van bennem.

2012. aug. 20. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez olyan butaság. Emiatt ne érezd rosszul magad. Pláne ne akarj műmelleket. Nekem is pici van és én pl. sokkal jobban szeretem. Totál "depressziós" voltam, amikor egy picit nőttek. :D Nekem a nagy nem tetszik, olyan természetellenesnek látom, hogy feszül a póló és két nagy gömb dudorodik ki. :D Főleg, ha nagyon vékony a lány és óriási szilikon mellei vannak. Nagyon aránytalan szerintem.
2012. aug. 20. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit kell ezen elfogadni, ez épp olyan mint hogy van aki alacsony, van aki magas. Van aki kis mellű, van aki nagy. Lehet valaki szép kis mellel is, lehet ronda nagy mellel is. Ezen aztán semmi nem múlik.

Ha a párod összejött veled és 1 éve veled van akkor tökéletesen tisztába van azzal hogy kicsi a melled, az hogy nem mersz levetkőzni előtte elég gáz, hiszen ő az aki biztos hogy imádná a kis melleidet. El nem tudom képzelni... melltartóban megy a szex is? Huhh... szegény. Nem lehet egy jó kapcsolat. És nem a melleid miatt, hanem mert te komolyan elhiszed hogy a mellméret számít bármit is. Pedig nem.

2012. aug. 20. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
A nagy mell egy olyan dolog, hogy jó ha van, de nem baj hogy nincs. Szerintem egy lánynál sokkal fontosabb hogy sportos, formás legyen, ami sokszor nehezen egyeztethető össze a nagy mellel, mivel azt nagyrészt zsír alkotja. Inkább koncentrálj azokra a dolgokra amiken tudsz változtatni, és jobban fogsz tetszeni mindenkinek mint egy olyan lány akinek csak a mellei néznek ki jól.
2012. aug. 20. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem extra kicsi melleim vannak, nagyon zavart régen, aztán igazából a 3 normális kapcsolatom alatt fogadtam el magam, nekik így is tetszettem, nem azért szeretik a nőket, mert nagy a mellük, akit meg azért az nem jó fiúval kezdett. Szóval ha a barátod elfogadja és szereti így akkor neked is ezt kéne tenned. És vannak jó oldalai is: szivacsos pánt nélküli melltartóval (amit nem húz le a mell súlya - hurrá) bármilyen pánt nélküli ruhát fel lehet venni. Keress olyan melltartót ami push up-os, szivacsos és felvehetsz bármit.
2012. aug. 21. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj. Nekem is kicsi melleim vannak. Régen baromira zavart, és hitegettem magam 15-16 évesen, hogy fog még nőni. Most 21 vagyok, és nem lett sokkal nagyobb. Viszont ez egy olyan dolog, amivel nem tudsz mit csinálni (kivéve plasztika, ha van rá pénzed). Sokkal sokkal egyszerűbb szeretni magad, mint utálni, erre gondolj. A kis mell nem lóg, ettől sokkal szebb, sport közben nem zavar, nem fáj. Hordhatsz kivágottabb felsőket anélkül, hogy kicsúszna belőle a nagy cickód.

Én úgy vagyok vele, hogy oké, hogy kicsi a mellem, de van hozzá egy baromi formás fenekem. És inkább legyen kicsi mellem és jó hátsóm, mint fordítva. Ráadásul én azt vettem észre, hogy egy "bögyös" nőt a pasik sokkal hamarabb beskatulyáznak a buta, kihasználható szerepbe - mégha ez nem is van így.

Ha annyira zavarná a kis mell, akkor nem szeretett volna beléd a bárod. Gondolj arra, hogy nem csak neked van kis melled. A legtöbb modellnek, rengeteg színésznőnek kis melle van, és mégis a legszebb, legcsinosabb meg legleg-ebbeknek vannak kikiáltva. Hoztok néhány képet neked:

[link]

Kate Hudson még így is az egyik legszexibb hollywoodi sztár. Baromi jó alakja van.

[link]

Neki sem kell nagy cici, hogy nőies legyen.

[link]

Kate Moss meg igazi "különlegességként" robbant be a modellvilágnak abba a korszakába, ahol a modell lányok 175 centisek és cickósak-csípősek voltak. És most mégis ő az egyik legkeresettebb modell.

[link]

Mila Kunis meg manapság a pasik egyik kedvence. És kicsi a melle.

Tényleg, tanuld meg szeretni azt, amid van, sokat könnyít az életeden. Ráadásul... te egy ember vagy, egyéniséggel, gondolatokkal, érzésekkel, nem szeretnéd, hogy a mellméreted határozza meg, hogy ki vagy, nem? Akkor meg nem számít a mérete! :)

2012. aug. 21. 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Kétszer elkeltem már kicsi mellel is, és a gyerekemet több, mint 2,5 évig tudtam szoptatni.
2012. aug. 21. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Én kis mellű vagyok. Egész egyszerű volt elfogadni magam, mivel a kis mell tetszik. :D Nem szeretem a nagyot mert az olyan hájas, a nagy szilikonoson meg van hogy látszik hogy feszül a bőr, tiszta kékes lilás és mintha ki akarna durranni. :S Fuj.

A kis mell egy tökjó dolog amúgy, legalább nem fog lógni és nem zavar a hétköznapokban annyira. :D

Most komolyan.... Attól hogy az alapvélemény az hogy a nagy mell a tökély attól még nagyon nagyon sok embernek tetszik a kicsi. :D

2012. aug. 22. 05:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett elfogadni, mert sosem tetszett a nagy. Nagy mellekkel mindenkit kövérebbnek látok meg... nem is tudom ezt rendesen megfogalmazni. Ami miatt meg külön örülök neki, hogy kicsi, hogy így legalább nem akar összejönni velem senki, akinek ez számít. Oké, hogy nem tehetnek róla a pasik, hogy szexuálisan mihez vonzódnak, de iszonyodom a gondolattól, hogy olyannal legyek, aki amúgy hozzám se szólna, ha nem lenne nagy mellem. Így legalább kiszűröm ezeket.

Persze ez rajtad nem segít, mert ezek az én érzéseim, azért írtam le, hogy lásd, lehetséges szeretni is.

2012. aug. 22. 13:18
 10/11 anonim válasza:

Irigyellek benneteket, én sosem fogom el fogadni magam :/

Nagyon bánt, mert a családba mindenkinek telt idomai vannak.

Nem hordok kivágott felsőket és semmi ilyesmit, nagyon gátlásos vagyok a felső testemmel kapcsolatban.

Viszont abban egyet értek, hogy inkább egy formás hátsó ( ami az én büszkeségem), kicsi cicikkel mint fordítva :)

2012. aug. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!