Miért nem tudom már végre így elfogadni magam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az utóbbi három éveben nagyon sokat változtam külsőleg. Elkezdtem sportolni, így lefogytam 23 kilót. Teljesen más lett a hajam is, már nem egy szénaboglya van a fejemen, most már szép hosszú, sima, fényes. Átalakítottam a ruhatáram, sokkal csinosabb, nőiesebb ruhákat hordok, ezt a fogyás tette lehetővé. Szolidan sminkelem magam és szerencsére már az arcom sem pattanásos. Egyszóval eléggé átalakultam, az utcán alig ismernek rám, mindenki csak ámul, hogy milyen jól nézek ki. Én viszont ezt nem látom magamon, mert még mindig egy kövér, csúnya, kicsit igénytelen lánynak képzelem magam, valahogy nem tudok azonosulni az új külsőmmel. És ezért nagyon nehezen tudok ismerkedni, eléggé zárkózott is vagyok. Nem tudom, hogy küzdhetném le ezt az önbizalomhiányt, vagy nem is tudom, mi ez egyáltalán.(?)2012. aug. 19. 21:02
1/5 anonim válasza:
Az a 23kg azért szép teljesítmény.Nem is értem ha ekkora akarat van benned,hol van az önbizalmad.Nem hinném,hogy ronda vagy csak kevés az önbizalmad.Max rakj ki egy képet.
2/5 anonim válasza:
Ha ez súlyos akkor pszihiáter. Így kezdődik az anorexia is.
3/5 anonim válasza:
Biztos akkor most már nagyon jól nézel ki. 23 kg-ot fogytál, sportoltál az alakod is jó lehet. Nézegesd magad a tükörben és mondogasd magadnak, hogy jól nézel ki. Hátha idővel belátod, hogy megváltoztál és már nem vagy az a kövér, csúnya kicsit igénytelen lány. Volt erőd változtatni magadon most már fogadd is el. :) Sok sikert hozzá!
4/5 anonim válasza:
szerintem belülről még nem fogytál le
pszichomókus segítene
de neked is tenni kell érte vmit
fel kell tárnod magadban valóban miért nincs önbizalmad
kérlek szépen fogadd el magad, mert megérdemled :)
minden jót és hajrá:)
biztos szép vagy:))
5/5 anonim válasza:
Hallod mintha a saját történetemet olvastam volna :) Egyedül a 23 kiló nem vonatkozik rám, mert amúgy is vékony vagyok.
Mindennap állj a tükör elé és mondogasd, hogy szép vagyok (hangosan), jól nézek ki!
Komolyan mondom, én már kezdem elfogadni magam.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!