Hogyan tudnám legyőzni ezeket az érzéseket és végre elfogadni magam? 18L
Az előző válaszoló jó dolgokat írt,de azt hozzátenném,hogy gondolkozz el rajta,hogyan alakult ki nálad ez.A szüleid nem ismertek el,sokat kritizáltak,esetleg kritizálnak ma is?Vagy milyen élmény ért,ami ezt kiváltotta?Gondolkozz ezen,és próbáld meg tisztázni magadban.Ismétlem,az előző válaszoló jó tanácsokat írt,érdemes gondolkodnod rajta.
Ha valamiben segíthetek,írj,de nehogy azt hidd,hogy én vagyok a tökéletesség és a magabiztosság megtestesítője,mert nagyon nem!Szóval ez ne tartson vissza!
Velem is valami ilyesmi van mint a kérdezővel.
Egyszerűen szerintem "unalmas" vagyok. :S Nem tudok senkivel semmiről beszélgetni, sőt mostanában már inkább itthon ücsörgök a gép elött, minthogy kimenjek a friss levegőre. Nem tudok megnevettetni emebreket, és beszélgetni velük. És önbizalmam sincs. Nagy hátrány az is hogy szemüveges vagyok, nem szeretem hordani a szemüvegem, így nem igazán látom az emberek arckifejezését. Sokszor hiszem azt hogy engem néznek és nevetnek rajtam. Miért van ez? És mit tehetnék? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!