Hogyan tudnám elfogadni magam?
Igen, tudom, biztos unjátok már ezeket a kérdéseket.. C:
de azért...
szóval, külsőleg gondolom. a belsőmmel úgysem nagyon tudok mit csinálni, és nem is akarok, de ha akarnék se tudnék tömegember lenni. ebbe úgy-ahogy beletörődtem.
de a külsőmmel sehogy sem tudok kibékülni... a szokásos: van rajtam pár kiló súlyfelesleg (tényleg csak pár kiló) de valahogy az alkatom olyan, hogy 48 kg-osan sem vagyok vékony. ja igen, és nincs mellem egyáltalán, a hasamon sincs semmi háj, ezért totál körte alakom van :C
(amikor látok egy nálam vastagabb nőt, akkor (csak a példa kedvéért) '1-el nő' az önbizalmam, de ha meglátok egy ilyen csinos pálcikát, akkor vagy '10-el csökken'... és mindenhol ilyet látok, és sírni volna kedvem, mert milyen már, hogy 100ból 90 embernek ilyen az alkata, csak nekem nem??)
de mindegy is az ok szerintem.. most úgyis beszóltok, hogy hülyeség, stb, de légyszi ha lehet inkább ne. a depresszió tényleg egy betegség, még akkor is ha manapság már minden 3. embernek van.
szóval... hogyan tudnám elfogadni magam? köszönöm a válaszokat..
ja igen, nem kell mondani, hogy sportoljak, mert most kezdtem el tornázni, és szeptembertől valószínűleg járni fogok táncra vagy valami másra (amiben sokat kell mozogni)
és nem is eszek meg minden nap egy tábla csokit. fogyókúráztam egy hónapig, de nem fogytam semmit..
és azt elfelejtettem megemlíteni, hogy a vádlim meg természetellenesen nagy... még a 100kilós nőknek is kisebb valamiért, de most halál komolyan.
1. válaszoltam. :)
2. nem a súlyommal van a baj, hanem magával az alkatommal és a centikkel... egy 60 kilós nő is lehet csinos, míg egy 50 kilós is lehet - túlsúlyos ugyan nem (de azt nem is mondtam) - vastag.
Az alkatodon javitani a body building-gel tudsz. Ne ijedj meg ettol a szotol, nem a mindenfele gyogyszerezesrol beszelek, hanem komoly szakerto munkarol. Ha lemesz egy edzoterembe, es szakerto segitseget kersz, nem haveroktol, innen-onnan, akkor annak meglesz az eredmenye, egy feszeses formas, szexi test.
Csak gondolj bele, a testepitoknel jobban ki tudna, hogy hogyan lehet ezt elerni?
csak guglizz nehany kepet testepito csajokrol. ( ismet nem az extrem dolgokrol beszelek)
hát igen az jó lenne, esetleg megpróbálok keríteni egy edzőt (nem tudom azt se mondjuk hogy van-e itt egyáltalán edzőterem, kisvárosban lakok)
ez mindenesetre jó ötlet, de attól még nagyon fáj, hogy másnak a kisujját sem kell mozdítania egy vékony alakért akármennyit zabál. ezzel hogy tudnék megbékélni??
egyébként nincsenek is barátaim. :) csak úgy mondom.
16 éves vagyok.
Hát igen, főképp én is a fenekemre hízok, de mondom, nekem még a vádlim is bazi nagy, egyáltalán nem csinos... és hát mondom, nincs mellem. neked legalább van :(
nem is láttalak még, de már ez rosszul esik nagyon. nem hinném, hogy valaha el tudnám fogadni magam, de amúgy köszi a biztatást... :) nekem az evésen nincs kedvem csökkenteni, de már nem is érdekel. viszont hiába nem érdekel, attól még nagyon rosszul esik. tudom, hogy vannak nálam sokkal csúnyább lányok, de attól nem érzem magam sokkal jobban, hogy nem kib@szott szerencsétlen vagyok, csak roh@dt szerencsétlen... :)
köszi amúgy a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!