Hogy tudnám magam elfogadni? Legalább 2 éve vannak pattanások az arcomon. Vannak időszakok mikor nagyon csúnyának érzem magam miattuk, és nem, , merek" emberek közé menni, nem merek emberekkel beszélgetni, szemükbe nézni.
Figyelt kérdés
Mert ugye akaratlanul is látják a pattikat akikkel beszélek.
15 éves vagyok és mondják hogy ez ugymond természetes tinédzsereknél. (mármint a pattanások.)
2011. jún. 22. 13:32
1/4 anonim válasza:
mindenki megírja majd hogy ne foglalkozz vele, te meg hogy nem tudsz nem foglalkozni vele.
miért zavar a pattanás?
2/4 A kérdező kommentje:
Téged nem zavarna ha pattanásos lenne az arcod??
2011. jún. 22. 16:49
3/4 anonim válasza:
Nekem jobban pattanásos az arcom, mint hinnéd. A stílusommal elnyomtam. Meg azzal, hogy nem nyúltam hozzá -> nem gyulladt be -> nem lett vörös. Azóta csak mindenhol miteszerek, így csak azok láthatják, akik túl közel kerülnek hozzád. Szerintem amit tehetsz, az az, hogy kezelteted. És nem eszel csokit.
4/4 anonim válasza:
16:35 vagyok
és ha azt írom hogy nem, akkor mi a következő kérdés? változtat egyáltalán valamin?
23:11
így van, azzal hogy nyomkodjuk, kaparjuk, csak rosszabb lesz. nem szabad zsíros, cukros dolgokat enni, sokat kell sportolni, és szappannal gyakran arcot mosni. esetleg lúgosító kúra. (a pattanások a zsíros, gyulladásos bőr miatt jönnek elő)
hidd el, az egészséges életmód csodákra képes.
ha ez sem működik, hormontabletták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!