Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, főleg, akiknek inkább...

Lányok, főleg, akiknek inkább vékonyabb szájuk van, hogy tudtátok elfogadni?

Figyelt kérdés

Mert én mindig szép, dús ajkakat szerettem volna de nem lehet az, mert vékonyat kaptam.:S

Annyira irigykedve nézem azokat a lányokat, akiknek teltebb ajkuk van és hozzá pisze orruk.

Én miért nem lehetek ilyen? Tudom mindenki más.

De nem tudok megelégedni a kinézettemmel így., legalább is nehezen megy.

A pasiknak is főleg ilyen arcú lány jön be, legalább is észrevételem szerint.

2011. aug. 17. 19:29
 1/8 anonim válasza:

engem nem zavar, már csak azért sem, mert legalább nem poénkodhatnak, hogy nagy szájú..:D

szerintem nem kell emiatt aggódnod, a fiúk pedig, ha méretről van szó, nem hiszem, hogy a szád nagyságát fogják nézni :D

2011. aug. 17. 19:39
 2/8 A kérdező kommentje:
nem azt, csak szebb egy vastagabb száj hidd el tudom,hogy azokat jobban megnézik és jobban tetszik nekik.
2011. aug. 17. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
A csókoknál viszont lesz baj , a pasi bekapja
2011. aug. 17. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit takar nálad ez a 'dúsabb száj'?:D
2011. aug. 18. 13:47
 5/8 A kérdező kommentje:
nem a kelemen annás félére gondolok
2011. aug. 18. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem csúnya ha valakinek vékonyak az ajkai. Főleg ha az illető elfogadja mert akkor még szebbé teszi az a bizonyos kisugárzás. Ha nem tetszik keress magadon olyan dolgokat amik szépek és tetszik neked. És nem biztos hogy az összes pasinak a dús ajkak jönnek be. Talán abban a körben igen akiket Te ismersz, de nem biztos lehet hogy rosszul látod. Mindenképp próbáld elfogadni magad olyannak amilyen vagy. és ha annyira szeretnél vastagabb ajkakat egy kis trükkel csinálhatsz: húzd ki az ajkaidat ajakkontúrral de ne peremen belül hanem rögtön a szád alatt. Persze figyelj a megfelelő színárnyalatokra stb de a legjobb ha mégis elfogadod, mert szép az csak tudni kell viselni :D :)))
2011. aug. 20. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A természet jól kever nem lett véletlenül ilyen ajkad. Nem biztos ha most pl. csináltatnál magadnak dúsabb ajkakat az jól nézne ki. Különben nekem nem tetszenek ezek a Kelemen Anna- Szandika típusú feltöltött szájak amivel nem lehet rendesen beszélni, ennni stb.
2011. aug. 20. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fölső ajkam vékony, az alsó vastag... Gondolhatod, milyen szép lehetek... Amúgy ikább a fölsőt változtatná meg vastagabbra.
2013. aug. 10. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!