Ha te dönthetnéd el, akkor alacsony, vagy magas lennél inkább?
175cm vagyok,de szeretem,nem változtatnék a magasságomon. :)
16/L
Én 165 cm vagyok, de mit meg nem adnék még 5 centiért!! :D
170-el boldog lennék.
Amúgy ez a 165 sem olyan vészes. Átlagos. Se nem alacsony, se nem magas... :)
Magassarkút is bátran felvehetek, és akkor el is érem az áhított magasságot. Szóval nem panaszkodom.
Alacsonyabb semmiképpen sem lennék. Nem-nem. Szerintem 165 alatt már alacsonynak számít egy lány. Magasnak pedig 170 cm felett.
Vagy így maradnék vagy még 5 centit kérnék. :)
163 cm vagyok, nekem ez teljesen megfelel. Nem zavarna, ha pár centivel magasabb vagy akár alacsonyabb lennék, viszont mondjuk 170 cm-nél semmiképp sem szeretnék magasabb lenni. Az már zavarna.
23/L
Én 170 cm vagyok, az alakom jó hozzá - és ez így nekem teljesen megfelel. :) Nagyon örülök, hogy nem vagyok alacsony.
17/L
Én 158 cm vagyok, 48 kg-al. Eleinte utáltam,hogy kicsi vagyok, mára viszont nagyon szeretem. Az exeim is szerették,legutóbbi 190 cm és 106 kg-os volt. :D Imádtam,hogy ő akkora hozzám képest. :) Semmiképp nem szeretnék magasabb lenni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!