Alacsony lányok, akik hordanak magassarkút is, titeket nem zavar, hogy egyik nap alacsonyak vagytok másik nap meg magasak cipő miatt?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok és van egy 8 cm magas sark cipőm,amit csak ünneplőnek hordok de ha az van rajtam mindenki megjegyzi hogy "Jé így magasabb vagy!" meg "De meg nőttél!"stb. és ez egy kicsit zavar.2012. ápr. 24. 18:43
1/3 anonim válasza:
Ó te szegény, tudod hány cm vagyok 22 évesen? 152 :D És pont leszarom ki mit mondd már kiskoromban megszoktam, hogy cikiznek, mára már fel sem tűnik, szólj vissza valami vicceste és kész!
2/3 A kérdező kommentje:
hát nekem még nem volt sok időm megszokni...kb 2 éve még a magasak között voltam az osztályban most már én vagyok a legkisebb:)
2012. ápr. 24. 19:13
3/3 anonim válasza:
Alapvetően feltételezek annyi intelligenciát az emberekről, hogy képesek rájönni a megoldásra. :D
Aki meg nem, azzal nem foglalkozom, életképtelenül hülye lehet. :D Alacsony vagyok, ennyi. A magas lányoknál is látszik ugyanúgy a cipőmagasság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!