Szerintetek ki a szebb? (ez lanyokra tartozik foleg)
Figyelt kérdés
Szerintetek ki a szebb egy sovanyabb de magasabb ember vagy es alacsony es egy kicsit koverebb.Na most en 14 eves vagyok es 1m 79 vagyok.Csak az a baj,hogy sovany.De miert? pedig annyit eszek mint egy diszno,de nem hizok.2012. ápr. 24. 18:49
1/5 anonim válasza:
sztem az a jó, ha vékonyabb és izmos is kicsit
2/5 anonim válasza:
Ez teljesen relatív hogy kinek milyen alkat tetszik.Én 173cm vagyok,és nekem is sovány az alkatom.Egyre több fiúnak tetszenek a magas sovány lányok.
A hízásról annyit hogy jobb ha elfogadod magadnak olyannak amilyen vagy.Próbálkoztam hízókúrákkal is,de nem sikerültek.
Inkább elkezdtem sportolni.Ha nem tudsz hízni legalább izmosodj.Attól ne tűnsz annyira vékonynak.Sportolsz valamit?
3/5 anonim válasza:
Még fejlődésben vagy. Nem kell parázni. És étkezz egészségesen azért. Nem az fogja eldönteni, hogy fogsz később kinézni, hogy most mennyit eszel, hanem hogy mennyire étkezel egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!