Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy 16 éves fiú, aki már...

Egy 16 éves fiú, aki már olyan 3-4 éve nem nőtt, még nőhet? És mennyit?

Figyelt kérdés

16 vagyok, és csak 172 cm... :/

Olyan 12-13 éves koromban már megálltam a növésben, és azóta maximum 1 centit nőttem, bár szerintem inkább semmit. Akkoriban egyébként még vékonyka voltam, mára "megférfiasodtam" ha ez jelent valamit.

Nagyon szeretnék még nőni, nem tudom mennyire lehetséges ez. Szerintetek? Volt már olyan, aki ilyen helyzetben nőtt? Hány éves koromig nőhetek? És maximum hány centit?

Előre is köszi a válaszokat. :)

16/f

2012. júl. 28. 00:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy. Nőni, még nőhetsz, ha nem sportolsz.

Kettő. Sportolj!

Három. Mi a probléma a magasságoddal?

2012. júl. 28. 00:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De ha akkor nőhetek, ha nem sportolok, akkor minek sportoljak? :D Egyébként már hallottam, hogy az izmok rátapadnak a csontokra, és ezáltal nem tud nőni a sportoló személy...

+ Az a bajom vele, hogy nagyon alacsony vagyok, és a lányok szinte teljes része a magas fiúkat szereti. Ráadásul egy csomó lány magasabb tőlem az osztályban is, főleg ha magassarkút vesznek fel!

2012. júl. 28. 01:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Alapjában véve még nőhetsz, de ne reagáld túl az egészet, 172 cm-hez képest alacsony lányok bőven akadnak. :) És hogy mennyit nőhetsz? Az egyéni adottság.
2012. júl. 28. 09:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2012. júl. 28. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek a magas fiúk tetszenek.. de amúgy ha nősz is nem sokat :S
2012. júl. 28. 16:30
 6/9 anonim ***** válasza:

nah én megértelek. Nekem is ez a bajom.

csak én 25 éves vagyok és 166 cm.

és igen, én sem nőttem 14 éves korom óta egy cm-t se.

szerintem te se fogsz semmit.

nálam meg főleg szinte minden lány magasabb ha magassarkúba vannak.

mit szólsz ?

2012. júl. 29. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 162 és 18/F vagyok.2-3 éve én se nőttem semmit..
2012. aug. 8. 22:49
 8/9 anonim válasza:
nemtom hogy csináltad :/ èn 12-13 évesen jó ha megvoltam 150-155cm(tudom mert öcsém pont ilyen idős),de én azóta növök habár az utobbi 1 évben csak 2-3cm és így vagyok most 178-9cm....de ëígy is picinek érzemmagam,szval hamár segíteni nem tudok elmondom h átérzem
2012. aug. 9. 01:44
 9/9 mr.brown válasza:
Hát figyi. Én 14 éves korom óta cigizem, ekkor kezdtem a gimit, 168 voltam. mire végzős lettem ,tehát 18 éves koromra nőttem komoly 2 centit. Akkor voltam így 170 és nagyon beszartam h ekkora maradok, mert ha széles kötésű is vagyok, az a magasság nagyon nem tetszett. Aztán utána nem érdekelt különösebben és most amikor egyetemre jelentkeztem megmértek és 176 centi voltam pedig nemsoká 20 vagyok. jó így is alacsonynak számít, de semmi hátrányát nem érzem igazából. cipővel már majdnem 180. Tehát szerintem még nőhetsz, faterom is mesélte h 25 éves korig nőtt még. pedig én cigizek is napi 1 dobozzal szinte. Lehet amiatt nőttem ilyen későn. Mind1 simán nőhetsz még, egyél rendesen, és igen sport nem árt, kosár vagy vízilabda.
2012. aug. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!