Edus83 kérdése:
14és 4napos vagyok! Honnan tudom eldönteni, hogy nőtt e pocim, tényleg vagy csak felvagyok fújódva? Nőhet ennyi idősen a pocim?
Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 20:05
1/4 anonim válasza:
én pl. onnan tudtam, hogy a körzeti orvos rendszeresen mérte a haskörfogatomat, és 12 hetesen 86 cm volt, a 16 hetesen pedig 81. Szóval 12 hetesen még csak fúvódtam (noha meg voltam róla győződve, hogy már nő), 16. héten pedig már nő. Másik jel (csak saját tapasztalat) hogy vékonyka vagyok, és a terhesség alatt fogytam is, de ma már, ha hanyatt fekszem, főleg reggel, felébredés után, nem az egész hasikóm van ugyanakkorára nőve, és szétfolyik, ha fekszem, hanem kétoldalt kint van a medencecsontom, középen a köldökömnél pedig olyan, mintha egy labda lenne a hasamban. Remélem, érted, hogy akartam leírni. Én már innen tudom, hogy nő.
16 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Én mindig reggel éhgyomorra "vizsgáltam"a hasam.Akkor még nem ettél semmit,valószinűbb az a méret.Szerintem pedig nőhet a hasad ennyi idősen,hisz már nött a méhed is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:))!!!!
2009. aug. 18. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!