Miért nem tudja a doki eldönteni, hogy ikerterhesség vagy a másik amit annak vél, bevérzés?
Figyelt kérdés
Azt mondja, 5hetes a "baba", de ugye a terhesség már 7hetesnek számít, viszont még nem látja, hogy egy vagy kettő, mert lehet hogy kettő, de a másik fele akkora mint az egyik de lehet, hogy bevérzés...miért nem tudja eldönteni, nem látszik még ilyen idős várandósság során? Azt mondta, egy hónap múlva látja majd jól.2011. máj. 2. 07:13
1/5 anonim válasza:
Ha 5 hetes a baba,az nem 7 hetes,hanem 3 hetes terhességnek számít,mivel a menstruáció első napjától számítják(de ugye kb. csak 2 héttel később történik meg a fogantatás).Azért hívott vissza 1 hónappal későbbre,mert akkor leszel kb. 9 hetes(valójában kb. 7 hetes)terhes.Most még nagyon korai a várandósságod.De ne a fogantatástól számolgass,ők sem úgy nézik,hanem az utolsó mensi a mérvadó.Később úgyis korrigálják majd,a baba méretei alapján.2 gyerekes anyuka
2/5 anonim válasza:
jól arta a kérdező!
A terhesség hét hetes, mivel a vérzés első napjától számolják, de a Baba csak 5 hetes
3/5 A kérdező kommentje:
Márc. 9 az utolsó mensi, tehát a terhesség 7hetes elmúlt, az uh szerint meg ugye a kis embriócska 5hetes, ugye méretét tekintve. Én nem a fogantatást néztem, hanem azt kérdeztem, hogy 5hetes méretű babánál babáknál látszik-e már az ikerterhesség. Mert azt mondta, hoyg nem tudja, hogy ikrek-e vagy vérömleny.
2011. máj. 2. 11:55
4/5 anonim válasza:
Picike még, azért nem biztos benne. Nekem 7 hetesen azt mondta, hogy csak egy baba van. Azt gyanítom, hogy már láthatott valamit, de nem akart bizonytalant mondani - lényeg a terhesség! A 9. héten biztosra mondta már, hogy kettő lesz. De akkor már én is sejtettem: sokkal erősebb tüneteim voltak, mint az első babámnál. terhesség az terhesség, így a korai időszakban úgysem tudsz semmit másképp csinálni. Majd később, ha tényleg ikrek... na, az kicsit más lesz! Drukkolok, hogy egészséges babá(i)d szülessenek!
34 hetes (ikerlányokkal)
5/5 anonim válasza:
Első vagyok:BOCSI LÁNYOK,én visszafelé gondolkodtam(korán volt még),és felcseréltem a két dolgot(terhesség-baba).Így valóban érdekes a szitu,és az 1 hónap nagyon hosszú idő.Esetleg próbálj meg egy fizetős UH-ra menni,ott sokkal jobb gépek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!