Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudom eldönteni, hogy...

Hogyan tudom eldönteni, hogy folyamatosan vizes folyásom van vagy szivárog a víz?

Figyelt kérdés

36. hét elején vagyok.

Folyamatosan nedves vagyok. Eléggé. Mint, aki zuhizott vagy sex után van.

Volt már ilyenem, de folyás volt. Hallottam már ilyenről és víz volt.

2011. márc. 13. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy a víz,fel kéne hívnod az ügyeletet vagy amelyik kórházban szülni szeretnél és elmondani mi a helyzet.Hát ha ők jobban tudják és majd akkor megnyugszol vagy mész szülni.Sok szerencsét.
2011. márc. 13. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet kapni gyógyszertárban olyan betétet, ami elszínezõdik a magzatvíztől
2011. márc. 13. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én megnézetném a helyedben. Én is azt hittem, hogy csak sima folyás, aztán az uh-n kiderült, hogy "elszivárgott" a magzatvizem. 2 héttel korábban megindították a szülést és így nem lett semmi baja a babámnak. De a doki szerint 4-5 nap múlva meg is halhatott volna. Inkább fuss egy felesleges kört a kórházban, mint hogy baj legyen.
2011. márc. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!