Más is volt már így? Nem tudom eldönteni, hogy álmodtam e, vagy valóság volt:
Már nagyon várom,hogy érezzen a babánkat-ez nem az első terhességem. Egyik éjjel, emlékszem,fél álomban voltam, a hátamon feküdtem,és 2x is erős "rúgásokat" éreztem. Egyszerűen nem tudok rájönni,hogy ezt álmodtam,vagy tényleg éreztem.
Előre is köszönöm a válaszokat! (18h.km)
Szia!
Nappal még nem is érzed a mozgását? Ha még eddig egyáltalán nem érezted a mocorgását, szerintem nem hatalmas rúgással fog "bejelentkezni".
Én már megálmodtam magát a babát is, hogy már megszületett, és éppen szopizik. :)
Én nagy dohányos voltam, és mióta km vagyok, azóta egyáltalán nem dohányzom. Sokszor álmodom, hogy cigizek, és amikor fölébredek, bűntudatom van.Nekem is volt ilyen álmomban, de nem foglalkoztam vele annyira, vártam, hogy amikor ébren vagyok, akkor mozogjon. Eleinte csak akkor mozgott a mi babánk, ha ültem, vagy ha feküdtem.
A második babánkat én is a 11. héten bizonytalanul, 13. héten pedig már igen erőteljesen éreztem. Ezért vártam már,hogy megmozduljon ez a bébi.
Azóta egyszer este,egészen bizonytalanul éreztem valamit,és a kérdés kiírása óta (ma délután,mikor a gyerekek aludtak), szintén bizonytalanul éreztem,de már több valamit :)
Kedves 2. válaszadó!
Amikor az első lányunkat vártuk,akkor már a terhesség első pillanatában nem kívántam a cigit,azóta csak egyszer "szoktam vissza", egy hétre,napi egy szálat,mert idegileg szükségem volt rá,de le is tettem. Most, hogy a 3. babát várjuk,a terhesség elején sokat álmodtam arról,hogy cigizek,és sokszor nappal is azt gondoltam,hogy jól esne,de tudtam,hogy ha nem veszélyeztetném vele a babánk épségét,akkor sem esne jól.
CSak érdekesség ként: Az első terhességemnél megálmodtam,hogy nagy pocim lesz-az is lett. A másodiknál azt álmodtam meg,hogy kicsi lesz a pocakom,és hogy a gyerekek az egyik ágyon játszanak- nem írom le részletesen,de ez is úgy bejött,ahogy álmodtam,cirka 1,5 éves volt a kisebbik. Most,a 3. terhességem kezdetén egyszer azt álmodtam,hogy hatalmasat rúg a baba,és mikor a hasamra néztem,nagyon nagy volt a pocim, majd + terhességi teszttel álmodtam az év elején.-így mertem tesztelni,a nem várt előtt egy nappal. :) persze pozit.
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!