Csajok! Magas vagy alacsony fuúk jönnek be?
Figyelt kérdés
Csajok! Magas vagy alacsony fuúk jönnek be? indoklást és kort is legyetek szívesek írni! 14/f2012. jún. 6. 19:43
1/13 anonim válasza:
alacsony. De csak akkor ha a személyiségük is olyan aranyos, mint ő maguk:)
14/L
2/13 anonim válasza:
Magas, mert én is magas vagyok. :DD
16/L
3/13 anonim válasza:
Magas. Mindenképp magasabb kell hogy legyen nálam és én imádom ha a fejemet a mellkasára tudom rakni ő pedig rá a fejemre a fejét :) 16/L
4/13 anonim válasza:
Magas.
Nem kell, hogy 2 m felett legyen, de ha felveszek egy 5 centis cipőt a 164 centimmel, akkor ne kelljen már lenéznem rá. Olyan 175+.
17/l
6/13 anonim válasza:
pasi nálam 175 felett kezdődik. (főleg hogy imádom a magassarkút, és 170 cm vagyok...)
Barátnőm 164, pasija 160 körüli, szörnyen néznek ki egymás mellett... :/
Szóval minél magasabb, annál jobb. :) De ne legyen 220 azért. :D
7/13 anonim válasza:
Bár én elég magas vagyok (173 cm), de mégis a 180-185 centis fiúk jönnek be legjobban, a nagyon magasak vagy alacsonyak annyira nem, persze nem ez a döntő dolog... 20L
8/13 TijuMK válasza:
Előző barátom 192cm volt, a mostani 170cm. Én 156cm vagyok szóval egyértelmű hogy az alacsonyabb sokkal jobb, nem kell rángatni hogy ugyan hajoljon már le hozzám:) Amúgy a magasság nálam nem számít, a magasabbal is 1 évig voltunk együtt az más téma hogy furán néztünk ki egymás mellet.
9/13 anonim válasza:
Meddig alacsony és mettől magas? Én magamhoz mérek mindenkit, bár csak 160 centi vagyok, nem nehéz nálam magasabbnak lenni. Úgyhogy az se gáz nekem, ha csak 170 vagy 168 cm, 8 cm-nél magasabb sarkú cipőt úgy sem kordok.
10/13 anonim válasza:
Legyen nálam kicsit magasabb. Én vagyok 165cm és akkor legyen a fiú mondjuk 175-180.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!