Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Az oldaltetkó tényleg előnytel...

Az oldaltetkó tényleg előnytelen alacsony lányoknak?

Figyelt kérdés

Évek óta kitaláltam, hogy az oldalamra szeretnék tetováltatni. Erre most az egyik barátnőm benyögte, hogy amúgy is alacsony vagyok, ha oda tetováltatok az mégjobban összenyom optikailag. Mondjuk az elmúlt 2 évben is halhatta számtalanszor, hogy hova akarom majd a tetkót és akkor nem mondott semmi ilyet. Lehet csak rossz passzban volt. De mindegy is, csak elgondolkodtatott. Tényleg még alacsonyabbnak tűnnék tőle. Mondjuk nem vagyok egy magamutogató típus, magamnak akarom a tetkót, nem azért, hogy mutogassam, ráadásul az oldalamon, tényleg csak az látná, aki akarom, hogy lássa. Szóval, szerintetek?

Itt egy pár link h kb mire gondoltam:

[link]

[link]

Nem ilyen minta, de kb ebben az elhelyezésben, méretben.

2012. máj. 24. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem tetetnék oda tetkót, mert ha gyermekem lesz, akkor a bőr a hasamon és a deréktájon megnyulik, elrepedezhet, a tetkó is tönkremehet. Ezt nem azért írom, hogy lebeszéljelek, te doglod, hogy hova szeretnéd.
2012. máj. 24. 15:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Pont ezért szeretném az oldalamra, a hasamra csak minimálisan érne át, vagy lehet annyira se, ez még kérdéses. Ott annyira nem deformálódna.
2012. máj. 24. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat az értelmetlen válaszért, de szerintem minden tetkó előnytelen egy lánynak.... De ez csak az én ízlésem! :)
2012. máj. 24. 17:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké értem én, hogy mindenkinek más az ízlése stb. De a kérdés az volt, hogy optikailag összenyomja-e a törzsemet egy az oldalamon elhelyezkedő tetoválás? Nem az, hogy a striáim majd mennyire nyújtják szét a mintát, vagy hogy mennyire leszek unguszti a pasiknak. A kérdésre koncentráljunk könyörgöm! Kössz
2012. máj. 24. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy keskenyebb mintát választasz, az még kicsit magasíthat is.
2012. máj. 25. 12:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Így van, ha keskeny a minta még slankíthat is!
2012. máj. 25. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!