Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy valaki...

Thurston kérdése:

Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:23
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
A kérdés valóban nincs jól megfogalmazva, de azért egyértelmű, hogy a sportmárkáktól eltérően(nike, adidas)a playboy, mint márka egyértelmű életfilozófiát, világszemléletet hordoz magában, elég, ha azt nézzük meg honnan ered. És úgy gondolom, hogy azért az öltözködés sok mindent elárul a viselőjéről, ami nem véletlen....
2010. máj. 20. 18:39
 32/32 anonim ***** válasza:

# 4/31 -nek üzenem, hogy a kiadott pénz értéke és az igényesség messze nincs arányban egymással. És ezt mindenki megfontolhatja. Hiába 100 euró az ágyneműhuzatod, ez nem tesz igényessé. Én egy turkálóban vettem az enyémet, tökéletes állapotban volt, nagyon tetszik, tisztán tartom, vigyázok rá, kéthetente lecserélem és képzeld, 1000 Ft-ba került.

DE! Nem ez a lényeg, mert az igényesség egy összetett dolog, így én azt mondom, lehetsz akármilyen gazdag, ha szétfolyik a tested, akármilyen márkás, méregdrága ruhát magadra vehetsz, nem tesz igényessé. Akinek nincs semmi testkultúrája, azt nem teszi széppé semmilyen ruha.

A másik pedig a lélek és az intelligencia. Hogy igényes vagyok a beszédemre, arra, miket olvasok, milyen filmeket nézek, hova és kikkel járok szórakozni, stb.

És mindezt nem pénzben és drága cuccokban mérik. Ehhez egy természetes, velünk született intelligenciára van szükségünk, ami úgy látom, nem adatott meg annak, aki mindenben csak a pénz látja.

2012. máj. 10. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!