Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy valaki...

Thurston kérdése:

Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Hülye p*csa. Azt jelenti.
2009. júl. 11. 21:46
 12/32 anonim ***** válasza:
50%
16:08-asnak. Szerinted ettől ad valaki magára? Akinek nem playboyos minden cucca, az már nem ad magára? Ha belegondolsz van ennek a playboy mániádnak értelme? Attól meg, hogy ilyen drága szarokkal veszed magad körül nem leszel több, csak egy felszínes ember aki a külsőségeken túl már nem tud nézni. Attól pedig, hogy drága még nem biztos hogy jobb mint az ami nem 100euró. Amúgy meg, aki ad magára az helyesen ír. ("szal"..)
2009. júl. 12. 13:29
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam hogy aki nem húz fel playboyt az nem ad magára!

Szerintem inkább huzzon valaki fel egy playboy felsőt , mint hogy ne fürödjön egy hétig!Nem vagyok szőke,és nem is élek Heffnerrel együtt xD sőt nem is szoktam nézni ezt a hülye sorozatot,és nem hiszem hogy pláza 3.14-csa(már ha megértitek a csökönyös felfogásotokkal)lennék attól hogy szeretem ezt a márkát!

2009. júl. 12. 14:18
 14/32 anonim ***** válasza:
44%
És ez igenis egy márka!!Attól függetlenül, hogy szeretem attól még kedves Gucci-s válaszoló van Gucci napszemüvegem is!
2009. júl. 12. 14:20
 15/32 A kérdező kommentje:
De miért szereted? Mit jelent ez számodra? Vagy ennyire leszarod, hogy az a márka, amit ennyire szeretsz, olyasmit jelképez, amihez ennyire nincs közöd? Mert ez elég nagyb utaságról ad tanúbizonyságot.
2009. júl. 12. 15:06
 16/32 anonim ***** válasza:
33%
ezis csak egy márka, mint a nike, adidas, vagy a gucci, azért mert ez playboy és inkább csajosabb nemtudom miért kell utálni :O
2009. júl. 12. 21:51
 17/32 anonim ***** válasza:
49%
!Szeretem a rózsaszint szeretek csinos lenni és szeretem a nyulakat is/élökre/ gondolok akkor mért nem szerethetem a palyboyt!ennyit jelent nekem
2009. júl. 13. 00:10
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdező. ha ennyire ottonvagy playboy márka ügyileg, akkor minek kérdezed itt meg h mitjelent?

és szted mitjelent?

2009. júl. 13. 00:51
 19/32 anonim ***** válasza:

Képzeld én még a 3,14-et is megértettem, szerintem mindenki megérti amilyen lejárt lemez már... (π (pí) = 3,14...)

14:20

Jól van, akkor neked van Gucci napszemüveged is.

Annyit mondanék zárásképpen, hogy szerintem inkább azzal feltűnősködjön az ember, hogy milyen okos, vagy mennyit ért el eddig az életben. De azzal meg nem kell :)

2009. júl. 13. 06:22
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
örülök neki hogy megértetted.. xD Akkor most figyelj,ha azt akarod hogy az eszemmel feltűnősködjek: 8 éven át vagyok kitűnő tanuló most fejeztem be az általánost és a város legjobb gimnáziumába megyek/katolikus/ az életemben ezen kivűl igaz még sokat nem értem el de egy 15 évesnek szerintem ez elég ...
2009. júl. 13. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!