Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17éves vagyok 170 cm-rel és...

17éves vagyok 170 cm-rel és 50-55 kiló, de szerintem ez kevés a magasságomhoz képest, és hízni meg nem tudok, akármit csinálok, már több dologgal is próbálkoztam. Most épp ott tartok hogy inkább hozzászokok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:
fiú vagy? mert ha igen, akkor izmosodj... ha lány vagy, akkor is... :D
2010. jún. 25. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
60%

Ne szokj hozzá, mert szerintem k*rvagáz.Kb egy ropi lehetsz a leírtak alapján.

Tippet meg adnak majd az okosabbak.

2010. jún. 25. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:

nem vagy vele egyedül,én is ilyen cipőben járok.hát én most próbálok erősíteni súlyzóval,meg eszek főleg esténként még ha nem is kivánom és próbálok beletörődni vagyis elfogadni...

az meg k*gáz elég erős beszólás ,az előző válaszoló,ha nem bír normálisan hozzászólni a kérdéshez akkor inkább ne is írjon!a másik meg sztem inkább az k* gáz,hogyha a háj kilóg meg látni a hurkákat! akkor inkább maradok ropi

;)

17/L

2010. jún. 25. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
:S mi? én is 170 cm vagyok és 56-57kg,épp próbálok lefogyni 50-52 kg-re...te pedig hízni akarsz?
2010. jún. 25. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsónak írom

a testömeg indexed

ha 57kg vagy 19,75 ami teljesen ideális

ha 50 17,3 ami az ideális alatt van

2010. jún. 25. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:
18:57 vagyok, a válaszomban fiúra gondoltam, ha csaj a kérdező akkor sztem okés ez a súly^^
2010. jún. 25. 21:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Nő nemű vagyok :)

az izmosodásról annyit h az oké mert edzenem am is muszáj, enni pedig sokat eszek ami nem látszik meg rajtam...körülöttem lévők is csodálkoznak hogy mennyit eszek és semmi eredménye...

Sztem meg rám férne még 5 kiló, csak nemtudom hogy csináljam...:/

2010. jún. 27. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem inkább örülj :)

nem hiszem, hogy feltétlenül a kiló a lényeg..

én 170 centi vagyok és 60 kg.. még se nézek ki jól, mert van egy kis úszógumim, amit nem tudok ledolgozni, ha edzek akkor meg a mellem megy le, ami nem túl nagy.. :/:/

szóval hurrá.. 15/L

2010. jún. 29. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:
úgy lehet kiszámolni,hogy a magasságodbó levonsz 110-et és megkapod az átlag súlyod.
2010. júl. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!