17éves vagyok 170 cm-rel és 50-55 kiló, de szerintem ez kevés a magasságomhoz képest, és hízni meg nem tudok, akármit csinálok, már több dologgal is próbálkoztam. Most épp ott tartok hogy inkább hozzászokok. Mit tegyek?
Ne szokj hozzá, mert szerintem k*rvagáz.Kb egy ropi lehetsz a leírtak alapján.
Tippet meg adnak majd az okosabbak.
nem vagy vele egyedül,én is ilyen cipőben járok.hát én most próbálok erősíteni súlyzóval,meg eszek főleg esténként még ha nem is kivánom és próbálok beletörődni vagyis elfogadni...
az meg k*gáz elég erős beszólás ,az előző válaszoló,ha nem bír normálisan hozzászólni a kérdéshez akkor inkább ne is írjon!a másik meg sztem inkább az k* gáz,hogyha a háj kilóg meg látni a hurkákat! akkor inkább maradok ropi
;)
17/L
utolsónak írom
a testömeg indexed
ha 57kg vagy 19,75 ami teljesen ideális
ha 50 17,3 ami az ideális alatt van
Nő nemű vagyok :)
az izmosodásról annyit h az oké mert edzenem am is muszáj, enni pedig sokat eszek ami nem látszik meg rajtam...körülöttem lévők is csodálkoznak hogy mennyit eszek és semmi eredménye...
Sztem meg rám férne még 5 kiló, csak nemtudom hogy csináljam...:/
szerintem inkább örülj :)
nem hiszem, hogy feltétlenül a kiló a lényeg..
én 170 centi vagyok és 60 kg.. még se nézek ki jól, mert van egy kis úszógumim, amit nem tudok ledolgozni, ha edzek akkor meg a mellem megy le, ami nem túl nagy.. :/:/
szóval hurrá.. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!