Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a mérleg...

Miért van az hogy a mérleg 68kg-ot mutat a 160cm magasságomhoz de mégis jó alakom van?

Figyelt kérdés
Mert ezt már kövérnek szokták mondani de szép alakom van,nem azt mondom hogy nincs rajtam fölösleg meg narancsbőr!De sokan megirigyelhetik az alakom!Régebben sokat sportoltam felülés minden nap,taposógép minden nap most már nem csinálom de nem is érzem magam kövérnek!
2011. jún. 7. 23:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért mert a mérleg rossz vagy azért mert izmos vagy
2011. jún. 7. 23:12
 2/22 A kérdező kommentje:
sajnos nem rossz a mérleg :( de amikor a tükörbe nézek nem azt látom hogy hú de el vagyok hízva meg csúnya kövér vagyok,mert szinte mindenféle ruhát felvehetek,ami teljesen a testhez tapad még azt is mert jó alakom van.Van narancsbőröm meg a derekamon is van kicsi felesleg de nem sok a fenekem is hiába narancsbőrös attól függetlenül formás!
2011. jún. 7. 23:17
 3/22 anonim ***** válasza:

Hát akkor örülhetsz :D

De megkérdezhetem, hogy mik a méreteid? csípő derék mell

2011. jún. 7. 23:23
 4/22 A kérdező kommentje:

mell:90-91cm

csípő:95cm,széles csípőcsontom van

derék:74 cm

remélem jól mértem :)

a vállaim szélesek,a lábaim se csúnyák mert sokat taposó gépeztem

2011. jún. 7. 23:31
 5/22 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mit mutat a mérleg, a lényeg, hogy meg vagy magaddal elégedve és jól érzed magad a bőrödben!
2011. jún. 7. 23:42
 6/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van, mert jól fejlett izomzatod és erős csontozatod van! Én meg 158cm vagyok meg 53kg, de folyok szét... :S
2011. jún. 8. 00:19
 7/22 anonim ***** válasza:
46%
hacsak nem most is aktívan sportolsz akkor sok a 68 kiló. onnan tudom hogy én is hasonló magas vagyok és voltam 67 kiló. persze mindig mondták hogy formás vagyok de visszanézve a képeket...hát elszörnyedtem magamon( akkor én is azt gondoltam hogy nem vagyok vészes) most 49 kiló vagyok és hetente 4-6x edzek, tehát izmos is. viszont ha te jólérzed magad így akkor jó.
2011. jún. 8. 00:55
 8/22 anonim ***** válasza:
Kép esetleg? Kiváncsivá tettél, arcodat takard ki rajta. Amúgy valószínüleg az izom miatt vagy ilyen nehéz, plusz van némi fölösleged, de nem túl sok.
2011. jún. 8. 01:06
 9/22 anonim válasza:
Én 170cm magas vagyok, és amikor 68kg voltam soknak tünt. Most közel 20 kg-mal vagyok több, és nem folyok, de azért jobb volt a 64kg. Szóval vigyázz! Rajtam se látszott az első +10 kg.
2011. jún. 8. 01:12
 10/22 anonim ***** válasza:
Tegyél már be egy képet :) ruhában csak nyaktól lefelé, tökmindegy, de annyira kíváncsi vagyok. Jóindulatú kíváncsiság, mert én is hasonlóan látom magam, csak pár centivel több.
2011. jún. 8. 02:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!