Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a mérleg...

Miért van az hogy a mérleg 68kg-ot mutat a 160cm magasságomhoz de mégis jó alakom van?

Figyelt kérdés
Mert ezt már kövérnek szokták mondani de szép alakom van,nem azt mondom hogy nincs rajtam fölösleg meg narancsbőr!De sokan megirigyelhetik az alakom!Régebben sokat sportoltam felülés minden nap,taposógép minden nap most már nem csinálom de nem is érzem magam kövérnek!
2011. jún. 7. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%

-nem fog képet betenni ,legalábbis nem magáról,mert akkor azon látszana,hogy dundimókus.

-egy 160 centis nőci, 68 kilóval ugyanis : kövér.

2011. jún. 8. 07:07
 12/22 anonim ***** válasza:
46%

Valszeg mert az izomzatod fejlettebb, a felépítésed/csontozatod is szélesebb, úgymond van tartása, formája a testednek (úgy próbáld elképzelni, most ez hülye hasonlat, van egy 30 cm széles ruhafogas, meg egy 60 cm széles. Ez utóbbin ugyanaz a ruha kifeszül, míg a másikon csak lógni fog, mert nincs, ami megtartsa...)

"egy 160 centis nőci, 68 kilóval ugyanis : kövér."

[link]

[link]

Csak azért tettem fel, mert a csaj pont 160/68, nekem... sok minden eszembe jut róla:-P, de hogy kövér, az valahogy egyáltalán nem. (Nem azt mondom, hogy modell alkat, de mindenképp nőies, szexi, izgató... hú:-D)

2011. jún. 8. 10:31
 13/22 A kérdező kommentje:

Merek felrakni képet!

[link]

[link]

remélem jól raktam fel!Na nagyon kövér vagyok??????

2011. jún. 8. 11:41
 14/22 A kérdező kommentje:
160 cm és 68 kg vagyok!De sztem nem vagyok olyan kövér hogy el kellene bújnom a világ elől!!!!Szerintetek?
2011. jún. 8. 11:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó alakod van, szexi:-)
2011. jún. 8. 11:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy kövér.Szerintem is jó alakod van.:)
2011. jún. 8. 11:46
 17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jún. 8. 11:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Szép alakod van, kövér nem vagy, de van rajtad némi fölösleg, de ettől függetlenül van derekad, cicid és feneked, nem kell szégyellni, a lényeg hogy te így elfogadod magad, és kész. Ez a legfontosabb. Vehetne rólad példát néhány lány, akik soha nem képesek elfogadni magukat.
2011. jún. 8. 14:50
 19/22 anonim ***** válasza:
nem vagy köver. jo az alakod, de szerintem kevesebb kilo vagy vagy magasabb. ismerek egy lanyt , aki 68 kilo es magasabb mint te (164 cm) de vasatagabb mint te, es ö sics szetfolyva. vagy meg az is lehet, hogy nagyon elönyös kepet keszitettel magadrol. rakj fel szemböl keszültet, es tavolabbit
2011. jún. 8. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Én (is) kértem képet korábban, köszi, hogy tettél fel. Szép vagy, jó az alakod, abszolút nem vagy kövér, ahogy látod is. :)
2011. jún. 9. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!