Miért van az hogy a mérleg 68kg-ot mutat a 160cm magasságomhoz de mégis jó alakom van?
Figyelt kérdés
Mert ezt már kövérnek szokták mondani de szép alakom van,nem azt mondom hogy nincs rajtam fölösleg meg narancsbőr!De sokan megirigyelhetik az alakom!Régebben sokat sportoltam felülés minden nap,taposógép minden nap most már nem csinálom de nem is érzem magam kövérnek!2011. jún. 7. 23:05
21/22 anonim válasza:
az alakod nem lenne rossz viszont jócskán van rajtad felesleg. karod nagyon vastag és a hasadon derekadon is van bőven.
22/22 anonim válasza:
Ha 30 alatti vagy, akkor azért vigyázz a kilókkal, mert gyorsan szaladnak fel! De szerintem jól nézel ki. Sok férfinak nem jönnek be a modelalkatuak, inkább a nőiesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!