Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?
lehet lepontozni, de szerintem ezek a cuccok divatosak, és nem cikik :)
nekem legalábbis tetszenek.
Méghogy ciki xD ezen jót nevettem/ Na figyelj aranyom egyszerűen ez azt jelenti hogy az illető ad magára simplán ennnyi...
Nekem rengeteg playboy-os cuccom van az ágynemütől kezdve a tőrőlközöig stb.. és egyáltalán nem érzem cikinek !Marha drágák ezek a cuccok... /pl:az ágynemü hutatom 100 Euro volt
SZal..
Hát én milyen jót nevettem most :D az illető ad magára??!!
Ezekkel a playboyos hányingert keltő szarokkal??? Mondd, van neked agyad édesem?
Bár biztos neked van igazad. Elnézést is kérek, akkor én igénytelen vagyok, amiért Prada cipőm van nem pedig playboy, és a táskám is csak valami Gucci...
Amúgy szerintem nem vagy normális, ennyit költeni ilyen hülyeségekre... Te nem Heffnerrel élsz a villában, bár biztos szőke vagy anélkül is...
:DDDD hát meghalok komolyan.
A playboy akkor sem márka, az egy szar! Egy divat, egy semmi. Soha fel nem venném, még ha fizetnének érte sem! Nem tudnék többet tükörbe nézni...
Hát szerintem eléggé gyerekes azt hiszi menő közben szánalmas. Playboy... a nevébe is benne van... Vagy pl a nyuszismagazin...milyen lánykák vannak benne :D És kik olvassák? kivénhedt hapsik vagy szexre vágyó úriemberek.. Aki ilyenek hord vagy beteges playboy nyuszi rajongó az jellemzi magát..
Vagy pedig egy divatőrült plázajáró
"Méghogy ciki xD ezen jót nevettem/ Na figyelj aranyom egyszerűen ez azt jelenti hogy az illető ad magára simplán ennnyi...
Nekem rengeteg playboy-os cuccom van az ágynemütől kezdve a tőrőlközöig stb.. és egyáltalán nem érzem cikinek !Marha drágák ezek a cuccok... /pl:az ágynemü hutatom 100 Euro volt"
Ez a válasz volt a leghazsnosabb.
Gondoltam azért hord valaki ilyen holmikat, mert azt hiszi, hogy ő is olyan klassz csaj, vagy ő is olyan műnő szeretne lenni, esetleg azt reklámozza, hogy a pasija playboy olvasó... Több lehetőség nem jutott eszembe, de ezekszerint tévedtem. Azért hord valaki ilyen cuccokat, mert idióta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!