Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy valaki...

Thurston kérdése:

Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:23
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
74%
Divat
2009. júl. 11. 15:38
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Menő akar lenni. És nem veszi észre hogy ez inkább nevetséges.
2009. júl. 11. 15:39
 3/32 anonim ***** válasza:
40%

lehet lepontozni, de szerintem ezek a cuccok divatosak, és nem cikik :)

nekem legalábbis tetszenek.

2009. júl. 11. 15:42
 4/32 anonim ***** válasza:
26%

Méghogy ciki xD ezen jót nevettem/ Na figyelj aranyom egyszerűen ez azt jelenti hogy az illető ad magára simplán ennnyi...

Nekem rengeteg playboy-os cuccom van az ágynemütől kezdve a tőrőlközöig stb.. és egyáltalán nem érzem cikinek !Marha drágák ezek a cuccok... /pl:az ágynemü hutatom 100 Euro volt

SZal..

2009. júl. 11. 16:08
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
sztem nyomi :D:D
2009. júl. 11. 16:11
 6/32 anonim ***** válasza:
54%

Hát én milyen jót nevettem most :D az illető ad magára??!!

Ezekkel a playboyos hányingert keltő szarokkal??? Mondd, van neked agyad édesem?

Bár biztos neked van igazad. Elnézést is kérek, akkor én igénytelen vagyok, amiért Prada cipőm van nem pedig playboy, és a táskám is csak valami Gucci...

Amúgy szerintem nem vagy normális, ennyit költeni ilyen hülyeségekre... Te nem Heffnerrel élsz a villában, bár biztos szőke vagy anélkül is...

:DDDD hát meghalok komolyan.

A playboy akkor sem márka, az egy szar! Egy divat, egy semmi. Soha fel nem venném, még ha fizetnének érte sem! Nem tudnék többet tükörbe nézni...

2009. júl. 11. 16:27
 7/32 anonim ***** válasza:
74%

Hát szerintem eléggé gyerekes azt hiszi menő közben szánalmas. Playboy... a nevébe is benne van... Vagy pl a nyuszismagazin...milyen lánykák vannak benne :D És kik olvassák? kivénhedt hapsik vagy szexre vágyó úriemberek.. Aki ilyenek hord vagy beteges playboy nyuszi rajongó az jellemzi magát..

Vagy pedig egy divatőrült plázajáró

2009. júl. 11. 16:27
 8/32 anonim ***** válasza:
76%
azt akarja szimbolizálni, h ő a playboy nyuszi :D mert olyannyira nagyon-nagyon jó csaj..:D
2009. júl. 11. 16:31
 9/32 A kérdező kommentje:

"Méghogy ciki xD ezen jót nevettem/ Na figyelj aranyom egyszerűen ez azt jelenti hogy az illető ad magára simplán ennnyi...

Nekem rengeteg playboy-os cuccom van az ágynemütől kezdve a tőrőlközöig stb.. és egyáltalán nem érzem cikinek !Marha drágák ezek a cuccok... /pl:az ágynemü hutatom 100 Euro volt"

Ez a válasz volt a leghazsnosabb.

Gondoltam azért hord valaki ilyen holmikat, mert azt hiszi, hogy ő is olyan klassz csaj, vagy ő is olyan műnő szeretne lenni, esetleg azt reklámozza, hogy a pasija playboy olvasó... Több lehetőség nem jutott eszembe, de ezekszerint tévedtem. Azért hord valaki ilyen cuccokat, mert idióta. :)

2009. júl. 11. 17:10
 10/32 anonim ***** válasza:
70%
Hát igen ennél cikibb már nincs amikor valaki valami rennető ciki szarságért ennyi pénzt kifizet. Olyan, mintha a piacon rám akarnának tukmálni egy szakadt ócska, kínai gatyát, mert most ez hűdemenő. És én megvenném 60ezer forintért. Ehhez azért kell egy bizonyos IQ szint...
2009. júl. 11. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!