Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy valaki...

Thurston kérdése:

Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:23
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
ja és erre nagyon is büszke vagyok nem kis szenvedés volt elhiheted nekem
2009. júl. 13. 14:49
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

Én meg otthagytam a középiskolát, mert úgy éreztem elpocsékolom a tehetségem. Jól döntöttem, előbb kellett volna. A város legjobb sulija volt, de ha már itt tartunk az összesbe felvettek volna, amit megjelöltem.

Azóta fotómodellkedtem, fotóztam ( nagy fotósokkal is dolgoztam együtt), volt egy kiállításom a festményeimből, jelenleg sminkes vagyok és ha teljesen befejeztem a stylist tanfolyamot akkor úgy néz ki divattervező leszek. Bár most párhuzamosan csinálom a kettőt...

Szóval ennyit az iskoláról és a jó jegyekről. Sosem voltam kitűnő tanuló, sőt... mégis van pénzem, van munkám és szeretem amit csinálok.

Egyébként ha nem hagyom ott az iskolát orvos lehettem volna... de annak is örülök, hogy a környezetemben tudok egészségügyi tanácsokat adni és ezzel segíthetek és azért jó érzés, hogy egész sok mindent tudok.

Nem tudom melyikünk döntött jobban, de nekem ez egyáltalán nem volt szenvedés, élveztem minden percét.

Igen, direkt akartam gúnyolódni amúgy :)

Különben nem sokkal vagyok idősebb nálad...

De szerintem más is végezte már kitűnővel a sulit.

Barátom középsuliban is az volt végig és még most az egyetemen is az! 4esnél rosszabb jegye az életben nem volt. Ki lehet bírni...

De nem kívánom tovább folytatni a beszélgetést, egyrészt mert offolunk, másrészt semmi értelme, egyikünk sem lesz előbbre. Csak gondoltam vissza írok nehogy azt higgye valaki, hogy egy senki vagyok és nem tudok reagálni arra, amit írtál. De ezennel végeztem.

2009. júl. 14. 09:50
 23/32 anonim ***** válasza:
48%

14.16os sztem többet ér nálad, fotómodell barátunk. a modellkedéshez semmi ész nemkell, csak kijárni egy modelltanfolyamot :D énis lehettem volna modell, mert szólítottak már le utcán nemegyszer ezmiatt, volt h egy konkrét stáb jött oda, fotóssal, fényekkel, háttérrel...

ja és írtad h orvos lehetett volna belőled. ezt amúgy honnan tudod? azért mert az akartál lenni az nemazt jelenti h azis lettél volna. és azért pedig, mert egészségügyi középiskolába jártál, attólmég nem leszel orvos.

az előző lánynak valszeg sokkal biztosabb állása lesz, biztosabb háttérrel. temeg majd egyszer kiöregedsz és ülsz majd az egyszobás lakásodban, szakma és érettségi nélkül. gratulálok.

2009. júl. 14. 12:48
 24/32 anonim ***** válasza:

Gratulálok ahhoz amit elértél!De szerintem az hogy ott hagytad az iskolát nem volt okos döntés/amúgy engem is felvettek mindenhova/!Lehet hogy neked nem volt annyi szenvedés mint nekem és mégis van állásod munkád és élvezed!Addig élvezd amíg lehet kívánom hogy tartson minnél tovább de remélem azt tudod hogy egyszer ugyis kifogsz öregedni és senki sem akar majd egy 60 éves nénikét a ráncaival fényképezni lásd-------> A SZÉPSÉG MULLANDÓ ! Az meg hogy orvos lehettél volna azt meg könnyű mondani ahohoz nem csak egy egészségügyi középsuli kellett volna,azzal még ápolónő sem lehetsz!

Sok sikert....:)

2009. júl. 15. 21:09
 25/32 anonim válasza:
Hát én nemtom h mi a bajotok vele ... :DD én szeretem ... és sztem 1eltalán nem ciki,hányingertkeltö stb ... erröl ennyit ... :DD!! És jha divatból hordják :P
2009. júl. 16. 01:55
 26/32 anonim ***** válasza:

Várj, én nem vagyok modell. Csak modellkedtem régebben (arcmodell, nem kifutón).

Épp ezért hagytam fel vele, mert arra nem lehet alapozni.

Épp ezért dolgozom most más szakmában, mert ezt 50 évesen is lehet csinálni. Pl. a legtöbb tanárom 40-50 körüli (sminkesek) mert a fiatalokat valamiért nehezen ismerik el.

Az orvost pedig úgy értettem, hogy én voltam a legjobb, és a tanár is sokszor mondta, hogy ne menjek el az iskolából... Továbbá besegítettem az e.ü.-ben és ott is mondták az orvosok, hogy jól végzem a dolgom. Szóval ebben lett volna jövő, csak aztán úgy döntöttem nekem ez nem biztos, hogy egész életemre elég lenne. Egyetlen dolog.

De inkább hagyjuk, úgyis különbözőek vagyunk.

2009. júl. 16. 02:24
 27/32 anonim válasza:
Az a probléma,hogy a sok kis tizenéves csaj megveszi a playboy-os cuccokat, mert drága, mert rózsaszín vagy mert szereti az élő nyuszikákat, de azzal nincsenek tisztában, hogy mint minden divatmárka, úgy ez is üzen valamit vagy éppen jelent, méghozzá azt hogy könnyen megkapható könnyűvérű kis ribi vagyok, és ha valaki előtt elmész egy playboy-os felsőben, akkor nem azt fogja gondolni, hogy igen ez a lány szereti a nyuszikát meg a rózsaszínt, hanem hogy ugyanazt az életet éli és vallja magáénak, mint az a sok ku"va a magazinban meg a tv-ben!
2009. júl. 22. 14:52
 28/32 anonim ***** válasza:
miért kell lehurrogni ha valakinek tetszik valami!?mindenki arra költi a pénzét amire akarja!
2009. okt. 10. 16:05
 29/32 anonim válasza:
Most mi van akkor ha vki a playboy márkát szereti? itt vannak akik nike-t, prada-t, vagy akármit szeretnek, és úgy gondolják, h akik playboy máskát szeretik azok szégyenek és igénytelenek. de azok, akik a playboyt szeretik azok is gondolhatnák enny erővel róluk h mien hülyék h ienekre költenek. mindenki arra költ, amire akar, az ő pénze és ha csak kínaiból vesz cuccokat azis az ő dolga. sztem tökjó a playboy, de szeretek más márkát is.. a lényeg h jól nézzen ki:)
2010. máj. 6. 15:34
 30/32 anonim válasza:
kb.: Mi az oka annak, hogy valaki NIKE cuccokat hord...tök ugyanaz
2010. máj. 20. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!