Mi az oka annak, hogy valaki playboy nyuszis sapkát, pólót, órát, akármit hord? Mit jelent ez?
Én meg otthagytam a középiskolát, mert úgy éreztem elpocsékolom a tehetségem. Jól döntöttem, előbb kellett volna. A város legjobb sulija volt, de ha már itt tartunk az összesbe felvettek volna, amit megjelöltem.
Azóta fotómodellkedtem, fotóztam ( nagy fotósokkal is dolgoztam együtt), volt egy kiállításom a festményeimből, jelenleg sminkes vagyok és ha teljesen befejeztem a stylist tanfolyamot akkor úgy néz ki divattervező leszek. Bár most párhuzamosan csinálom a kettőt...
Szóval ennyit az iskoláról és a jó jegyekről. Sosem voltam kitűnő tanuló, sőt... mégis van pénzem, van munkám és szeretem amit csinálok.
Egyébként ha nem hagyom ott az iskolát orvos lehettem volna... de annak is örülök, hogy a környezetemben tudok egészségügyi tanácsokat adni és ezzel segíthetek és azért jó érzés, hogy egész sok mindent tudok.
Nem tudom melyikünk döntött jobban, de nekem ez egyáltalán nem volt szenvedés, élveztem minden percét.
Igen, direkt akartam gúnyolódni amúgy :)
Különben nem sokkal vagyok idősebb nálad...
De szerintem más is végezte már kitűnővel a sulit.
Barátom középsuliban is az volt végig és még most az egyetemen is az! 4esnél rosszabb jegye az életben nem volt. Ki lehet bírni...
De nem kívánom tovább folytatni a beszélgetést, egyrészt mert offolunk, másrészt semmi értelme, egyikünk sem lesz előbbre. Csak gondoltam vissza írok nehogy azt higgye valaki, hogy egy senki vagyok és nem tudok reagálni arra, amit írtál. De ezennel végeztem.
14.16os sztem többet ér nálad, fotómodell barátunk. a modellkedéshez semmi ész nemkell, csak kijárni egy modelltanfolyamot :D énis lehettem volna modell, mert szólítottak már le utcán nemegyszer ezmiatt, volt h egy konkrét stáb jött oda, fotóssal, fényekkel, háttérrel...
ja és írtad h orvos lehetett volna belőled. ezt amúgy honnan tudod? azért mert az akartál lenni az nemazt jelenti h azis lettél volna. és azért pedig, mert egészségügyi középiskolába jártál, attólmég nem leszel orvos.
az előző lánynak valszeg sokkal biztosabb állása lesz, biztosabb háttérrel. temeg majd egyszer kiöregedsz és ülsz majd az egyszobás lakásodban, szakma és érettségi nélkül. gratulálok.
Gratulálok ahhoz amit elértél!De szerintem az hogy ott hagytad az iskolát nem volt okos döntés/amúgy engem is felvettek mindenhova/!Lehet hogy neked nem volt annyi szenvedés mint nekem és mégis van állásod munkád és élvezed!Addig élvezd amíg lehet kívánom hogy tartson minnél tovább de remélem azt tudod hogy egyszer ugyis kifogsz öregedni és senki sem akar majd egy 60 éves nénikét a ráncaival fényképezni lásd-------> A SZÉPSÉG MULLANDÓ ! Az meg hogy orvos lehettél volna azt meg könnyű mondani ahohoz nem csak egy egészségügyi középsuli kellett volna,azzal még ápolónő sem lehetsz!
Sok sikert....:)
Várj, én nem vagyok modell. Csak modellkedtem régebben (arcmodell, nem kifutón).
Épp ezért hagytam fel vele, mert arra nem lehet alapozni.
Épp ezért dolgozom most más szakmában, mert ezt 50 évesen is lehet csinálni. Pl. a legtöbb tanárom 40-50 körüli (sminkesek) mert a fiatalokat valamiért nehezen ismerik el.
Az orvost pedig úgy értettem, hogy én voltam a legjobb, és a tanár is sokszor mondta, hogy ne menjek el az iskolából... Továbbá besegítettem az e.ü.-ben és ott is mondták az orvosok, hogy jól végzem a dolgom. Szóval ebben lett volna jövő, csak aztán úgy döntöttem nekem ez nem biztos, hogy egész életemre elég lenne. Egyetlen dolog.
De inkább hagyjuk, úgyis különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!