Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?
Nálunk is én keresek többet. :)
"MO hagyományosan kedvlei a hátulról történő szexet ha 1870-1911 es éveket vizsgáljuk akkor meg főleg"
Most olvastam én is. Talán azért, mert akkor még nem voltak szépfiúk (nem volt ennyi). Nem gyönyörködhettünk bennük, mi nők.
Le akarták sötétben, paplan alatt tudni a dolgot, a szőrös férjükkel.
Részemről egyébként mindegy, ki-ki válasszon amilyet szeretne.
Egyébként aki itt írogat ki lesz az utolsó szó ez teljesen mind egy vannak ilyenek akik azon csámcsognak hogy mások épp nézeteiket egymásnak vetik , de ez nem erről szól.
éÉs amúgy ebből a témából miértl ett ilyen vita volt olyan OGY , régen Magyarországon hogy vki nem magyarul hanem nemzetiségi nyelven félhangosan megjegyzett valami magánjellegűt a háztartásukban , csak a szélsőséges magyarok akik ugye még az oktatásból is kizárták volna a nemzetiségieket meghallották és ebből lett vita.
Rengeteg ősi vallást tanulmányoztam- ebbe a részébe beleszólnék. Talán nem mindenkinek fog tetszeni.
"Csak a Bibiliából mindenki azt olvasta , hogy a nőt csak a férfi után sőt a férfit károsítva , mert kivett belőle Isten ugye így teremtette meg , másék két monoteista vallásnál alapból férfiak felsőbbrendűek még most is és ez ezért alakult ki."
Meglepő lesz- de az "oldalbordatörténet" éppen a "szülési irigységből" fakad.
Gondolj csak bele:
- A nő testéből teremtődik egy másik ember
(az ősi társadalmak idején nem tudták, hogy az apa is hozzájárul ehhez, anyakultusz uralkodott, az ősi vallások anyaistent tiszteltek)
- Később az ősi teremtéstörténeteket átírták- a szülés "mintájára" a férfiból teremtődik a nő. :)
Nőnap: bevallom, nem tudom, hogy jön ide. A 79%-os már leállt veled (gondolom rájött, hogy felesleges vitatkozni).
Sem feminista aktivistának nem tartom magam, sem nőnapot nem ünneplek. Itt nem erről van szó.
Felőlem férfinap is lehetne.
Sőt, még nem is felsőbbrendűségről, vagy teremtéstörténetekről (mert a szülési irigység is hülyeség, a férfi ugyanannyiban hozzájárul a gyerekhez).
Butaságnak tartom ezt az egész témát.
De leginkább azt, kedves szőrös férfiak, hogy azért, mert egy nőnek a szőrtelen tetszik- képesek vagytok feminizmust, meg minden mást belekeverni.
Egyetértek a 79%-ossal, nőként örülök a mai helyzetnek. Hogy választhatok egy nekem tetsző szőrtelent (aki szőröset akar, meg olyat).
És részemről is ennyi. :)
Nem az oldalborda történetre utaltam , egyébként meg elég érdekes lenne férfi atyaúristent tisztelni szülésnél .p , de itt megint az van ugye , hogy én beszétlem a nők egyenjogúságáról a történelem tükrében , te meg nem erre reagáltál tudod , de a születéshez értelemszerűen a nőnek többet kell hozzátenni , na mondjuk az is igasz hogy a férfi a szikra , dehát indukció mindenhez kell.
Amúgy most kitértem volna abortuszra is csak így teljesen függetlenül +25 komment , azért gyak.hu-ban is rejlenek lehetőségek .p
Szerintem egyáltalán nem csámcsogott senkin. Véleményt írt, neked válaszolgatott. Kívülállóként így látom a kis "vitátokat".
Az abortuszt újra nem tudom, hogyan, miért hozod bele? Én részemről ellenzem. És ezt képzeld, olyan nőként írom, aki szerinted talán "feminista" (bár nem igazán foglalkoztam én semmiféle feminista mozgalommal), és a szőrtelen férfiakat kedveli.
Valahogy te keversz bele nem ideillő dolgokat, azokból akarod ezt a szőrös-szőrtelen témát levezetni, én is így látom. :)
Hogy mondjak neked valamit: sok "feminista", felvilágosult nőt ismerek, akik nagyon szeretnének gyereket, és sosem tudnának ártani neki.
És nagyon sok olyan "nem-feministát", aki büszkén vallja, hogy a férfiak többek a nőknél, de már több abortusza is volt.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Sőt, egy "feminista" (szigorúan idézőjelben!) általában nem fél attól, hogy megszólják, nem élete minden álma, hogy szende kis feleség legyen, egy férjet sem úgy akar fogni, hogy teherbe esik, ezért akár egyedül is vállalja a gyereket, megszüli, akkor is, ha a férfi otthagyja.
Míg egy feltétlenül a férfi árnyékában élő, házasságra menő nő ilyen helyzetben inkább elvetetné.
Sajnos, fentiekre sok példát láttam már, mindkettőre.
Ja , hogy ő is vitázott azt észre sem vettem mivel nem nézem a % értékeket régóta már ezen az oldalon értelme sincs.
Amiket leírtál tény hogy jelen vannak , ugyanakkor nem a melléktémákból akartam levezetni , sőt sok köze sincs némelyiknek az eredeti témához , azokat csak bevontam ne unatkozzunk a délután.
jól van,látom még mindig tart az eszmecsere:D
irjatok privit ha vége,kiváncsi vagyok ki nyert!:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!