Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?
ja meg mellkason nem általános dolog?:D
jason statham,nicolas cage,bruce willis,stb ezek rendellenes állatok?szerintem inkább ők vannak a férfias kategóriában,de már kezdem megszokni hogy ezzel én vagyok egyedül a világon,meg a többi rendellenes szőrös mellkasú férfi:D
De mire jó ez a kérdés? Kérdező te ilyen vagy? Én bevallom ilyen pasikat csak idősebbek között ismerek, 40 év körül.
Mondjuk nekem aztán mindegy, én jól megvagyok a szőrtelen fiatalokkal.
21-es: Ők nekem eszembe sem jutottak, de én nem tartom vonzó férfinek őket. Inkább csúnyák számomra. :)
Nem tudom, te milyen vagy. Ha szőrös a mellkasod, biztos találsz olyat, akinek az tetszik.
24-es: Látom felháborodtatok egyes válaszokon. :D Bele kell nyugodni, hogy nem vágyik minden nő nagy szőrös gorillára.
Vagy legfeljebb vesz egy szőrös takarót magának. :PP
És igen, sok eleve csupasz mellkasú férfi van, szerintem több, mint szőrös mellkasú. Már rég lejöttünk a fáról. :P
26-os: Akiben meg túl sok a tesztoszteron, annak nagyon érdekes módon kisebb a nemzőképessége. :D Nem gondoltad volna, ugye? Az a fránya tesztoszteron nem csak előnyökkel jár (és a mai világban felesleges belőle annyi, lassan inkább hátrány).
De én nem vitatkozom veled, találd meg, akinek te kellesz. Viszont nem erőltetheted minden nőre ezt a dolgot.
Hogy ki az igazi férfi, kinek-kinek, arról pedig az adott nő dönt. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!