Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?
Ha valaki szeret, akkor így szeret. Nem tudom miért olyan nagy divat, hogy a férfiak legyenek szőrtelenek, génjeikben benne van, hogy ilyenek, ettől férfiak...
Egyszóval nem várnám el, hogy változtasson magán valaki.
10 Igazán? Akkor minden majom és medve férfi is egyben. Menjünk szexelni az állatkertbe. :D
(Bár halkan teszem hozzá: lassan ez az oldal is az már néha :/)
11 A nők génjeiben is benne van, hogy szőr nőne a lábukon, egyeseknek a karjukon, hónaljukon. Hajrá, növeszd. :) Ha már gének, és természetesség. ;D
Vagy ha fiú vagy, válassz ilyen csajt.
És ne értsen félre senki, nem azzal van bajom, hogyha valakinek a szőrös jön be. Hanem, ha rá akarják mindenkire erőltetni.
Nem megy, láthatjátok (nem véletlenül, és nem csak divatból várják el a csajok manapság a szőrtelenítést)
Megnéztem mit írt. Azt hiszed, pár évtizede nem léteztek szőrtelenebb férfiak?
Jó, a lábán nőtt valamennyi, de mellkason, háton azért ez nem általános dolog szerintem. :)
És miért elbuzult kor? Mutatok én neked olyan szőrös-maci-nagydarab melegeket, hogy dobsz egy hátast. ;D
de biztos voltak szőrtelenek,de gondolom olyanok akik amúgy is szőrtelenek,vagy már akkor is jártak a pasik gyantáztatni?:D
köszi a melegeket kihagyom:) ennyire nem érdekel ez a téma:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!