Lányok, akiknek a párjuk szőrösebb típus, tűlük elvárjátok, hogy minden héten gyantáztasa a mellkasát, hátát, fenekét? A leendő pasitoktòl is elvárjátok a heti gyantázást?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 19:46
31/89 A kérdező kommentje:
Szoval akinek nem genetikailag csupasz az haljon meg es ne szaporodjon.Ki is halna a vilag. Bar magyarorszagon mar annyira valogatnak a csajok meg az alapjan is a pasik kozott hogy ki szoros es ki nem az, hogy nem csoda ha evrol evre csokken az orszag lakossaga.
2012. júl. 8. 20:25
32/89 anonim válasza:
felesleges itt ezen vitatkozni,kinek ez kinek az,engem csak az csesz fel ha egy bizonyos csoportból pottyant csaj elkezd itt gorillázni,medvézni és a többi...
33/89 anonim válasza:
Jaj milyen hisztit vágtok itt le! Ki írt itt ilyesmit? Van akinek a csupasz jön be, van akinek a szőrös. Ezért voltak régen is már csupasz (és szőrös) férfiak.
Ahogy látom, mindenki csak a saját nevében nyilatkozott.
Te hogy vennéd, ha rád akarnának erőltetni egy szőrös nőt? Mert had szaporodjon már ő is, szegény?
34/89 anonim válasza:
Nem a szőrös mellkastól férfi vki, na de minek szőrteleníteni?? Én meg ezt nem értem. Meg hogy csak a 40 év körüli férfiak nem szőrtelenítenek? Ne már, egy csomó huszonéves szőrtelenítetlent ismerek.
35/89 anonim válasza:
Szerintetek meg csak a szőrös a férfi. Nem emlékszem már, de talán arra érkeztek fura válaszok.
36/89 A kérdező kommentje:
29 es mernok es biologus vagyok, csak tudon mar hogy mire jo a tesztoszteron es melyik a termekenyebb tipus. Ebbe nem lenne jo ha beleszolnal buta gyerek.
2012. júl. 8. 20:28
37/89 anonim válasza:
34 Te ne tedd, de sok pasi megteszi, mert a nőnek jobban tetszik.
A nők lábán is lenne szőr, azt is minek legyantázni? Oda nőtt.
De én is hagyom a fenébe. Azt csináltok, amit akartok, ti voltatok véleményekre kíváncsiak.
38/89 anonim válasza:
na jól van én lépek,ez már nem az én szinvonalam,még igy szőrösen sem!:D
jó éjt mindenkinek:D
39/89 anonim válasza:
Kár ezen vitázgatni szerintem is. A biológusnak pedig ezt küldöm szeretettel:
40/89 anonim válasza:
Mellesleg a biológiába annyi baromságot összehordtak már eddig, hogy a kutatók nem győzik leleplezni a sok tévhitet. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!